Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

16. november 2020Ny plan sætter fokus på børns sundhed

Tæt samarbejde med jordemødrene, styrket ammerådgivning og åbent hus er nogle af de initiativer, der i de kommende år skal skabe grobund for en sundere opvækst for kommunens børn.
Barn holder voksen i hånden. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2020Mange bliver testet i mobilt testcenter

Langt over 1000 borgere har de seneste dage benyttet muligheden for at blive testet for corona i regionens mobile testenhed, som i øjeblikket besøger Frederikssund Kommune. Læs mere her om den aktuelle coronasituation i Frederikssund Kommune.
En person foretager en coronatest. Foto: Lars Walin.

10. november 2020Gammel svømmehal er nu tømt

Frederikssund Svømmehal på Odinsvej i Frederikssund er nu tømt for vand og udstyr. Dermed er mere end 50 års svømning slut på denne adresse, der oprindeligt åbnede som friluftsbad.
Tomt svømmebassin i den gamle svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

6. november 2020Bedre undervisning i nye faglokaler

Byrådet har fremrykket investeringer på over 16 mio. kr. til nye faglokaler på Ådalens Skole og på Trekløverskolen afd. Marienlyst. Mens håndværkerne har travlt kan børn og lærere glæde sig til langt bedre undervisningsforhold.
Arbejdsredskaber og materialer fylder i øjeblikket lokalerne på flere skoler, hvor nye faglokaler bliver etableret. Foto: Frederikssund Kommune.

5. november 2020Mobil testenhed kommer til Frederikssund Kommune

Fra mandag den 9. november til søndag den 15. november kan man blive testet for coronavirus i regionens mobile testenhed, der besøger fire forskellige steder i Frederikssund Kommune.
En person testes for corona. Foto Lars Wallin.

3. november 2020Fuld gang i nye anlæg på idrætsområdet

I maj måned besluttede Byrådet at fremrykke en række anlægsinvesteringer på idrætsområdet. Og arbejdet med blandt andet ny boldbane i idrætsbyen og aktivitetsbånd i Jægerspris er allerede i fuld gang.
Maskiner i gang med gravearbejdet ved det kommende aktivitetsbånd. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2020Vinge bliver stationsby

Fra 14. december kan Vinge kalde sig stationsby. Her åbner Banedanmark nemlig Vinge Station og med en ny busrute får stationen et opland helt til Skibby i Hornsherred.
Vinge Station set fra sydsiden. Foto: Frederikssund Kommune.

2. november 2020Frivillige tilbyder hjælp til coronaramte

Et netværk af frivillige under Røde Kors står klar til at hjælpe personer, som er i selvisolation eller karantæne i forbindelse med Corona, med indkøb eller andre praktiske ting.
To kvinder i samtale. Foto: Kenneth Jensen

30. oktober 2020Omstillingspulje til erhvervslivet

En ny national pulje giver nu mulighed for tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Puljen åbner for ansøgninger den 30. oktober.
Grafik, der viser støttemuligheder efter virksomhedsstørrelse. Grafik: Erhvervshus Hovedstaden.