Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

21. september 2020Coronarestriktioner for erhvervslivet

Fra lørdag den 19. september er der indført nye restriktioner for en række erhvervsdrivende. Få et overblik og find informationsmateriale her.
Mundbind og maske på bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

18. september 2020Endnu ingen nye corona restriktioner

Frederikssund Kommune har nu et smittetal på 20 ud af 100.000 borgere og er dermed det, der populært bliver omtalt som en ”rød” kommune på smittekortet for COVID-19. I praksis betyder det, at der er ni smittede borgere i kommunen, og der er endnu ikke nye restriktioner på vej.
Illustration af celle fra Coronavirus. Grafik: Pixabay

17. september 2020Flere mistænkelige situationer ved dagtilbud og skole

Inden for den seneste uges tid har der været flere tilfælde, hvor mænd har udvist mistænkelig adfærd overfor børn ved Frederikssund Kommunes dagtilbud og en skole. Alle tilfælde er anmeldt til politiet.

14. september 2020Bedre information om pleje af grønne områder

På kommunens hjemmeside kan man nu finde endnu bedre information om kommunens drift og pleje af de grønne områder - herunder også beskrivelser af serviceniveauet.
Digitalt kort over Frederikssund Kommune. Foto: Frederikssund Kommune.

14. september 2020Giv naturen en hånd

Danmarks Naturfredningsforening arrangerer i samarbejde med Frederikssund Kommune affaldsindsamling lørdag den 19. september, hvor du kan være med til at befri naturen for affald.
Affald puttes i plasticsæk. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

11. september 2020Elever løser udfordringer om fremtidens arbejdsmarked

Fredag den 11. september var en alt andet end normal skoledag for eleverne på Slangerup Skole afd. Kingo. Dagen stod i fremtidens arbejdsmarkeds tegn med rigtige udfordringer fra det arbejdsmarked, eleverne en dag selv skal være en del af.
Skærmbillede af livestreamingen, som efterfølgende stadig kan ses på nettet. Foto: Frederikssund Kommune.

11. september 2020Pulje til lokale anlægsprojekter

Du kan nu søge Frederikssund Kommunes pulje til støtte for etableringen af lokale anlægsprojekter. Puljen har eksisteret i 2019 og 2020 og sidste ansøgningsfrist er den 1. november.
Gravemaskine på mark. Foto: Frederikssund Kommune.