Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

3. december 2021Handicappriser for to år uddelt

Fredag den 3. december blev der uddelt handicappriser for både 2020 og 2021. Priserne gik til henholdsvis initiativtagerne til ”Sammen om Kultur” og specialskolen Kærholm afdeling Kølholm.
Blomster i vase og en skål fyldt med bolsjer, var noget af det, vinderne af Handicapprisen 2020 og 2021 fik overrakt. Derudover fik de et diplom. Foto: Frederikssund Kommune.

2. december 2021Vi vil gerne høre din mening om mobilitet

Frederikssund Kommune beder nu alle borgere over 18 år om hjælp og input til en ny mobilitetsplan. Mobilitetsplanen skal sætte rammerne for, hvordan vi kan opretholde mobiliteten samtidig med, at vi reducerer klimabelastningen.
Bus med åben dør. Foto: Frederikssund Kommune.

2. december 2021Erfaren leder bliver ny centerchef

Center for By og Landskab får en erfaren leder som ny chef, når Thomas Klint Martinsen den 1. januar 2022 tiltræder som centerchef.
Thomas Klint Martinsen. Privatfoto.

2. december 2021Det nye byråd har konstitueret sig

Det nyvalgte byråd holdt sit konstituerende møde onsdag den 1. december. Her blev blandt andet udvalgsposterne fordelt og Tina Tving Stauning er valgt som borgmester fra 1. januar 2022.
Frederikssund Byråd 2022 - 2025. Foto: Morten Friis.

30. november 2021Ny direktør for beredskabet

Frederiksborg Brand og Redning får den erfarne kommunale chef Rikke Sønderriis som ny direktør fra 1. januar 2022. Rikke Sønderriis kommer fra en stilling som centerchef i Center for Bygninger i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.
Rikke Sønderriis. Privatfoto.

29. november 2021Kom med på fisketur i Fjordlandet

Søndag den 12. december kan du komme med på fisketur i Fjordlandet sammen med Fishing Zealands fiskeguide, Keld Juul Michaelsen.
Lystfisker holder en blank ørred i vandoverfladen. Foto: Fishing Zealand.

29. november 2021Smitten er høj i Frederikssund Kommune

Coronaen breder sig med stor hast igen, og i Frederikssund Kommune er smitten rigtig høj især blandt børn og deres forældre. Derfor er der igangsat forskellige tiltag for at bekæmpe smittespredningen.
Hænder med coronatest og vatpind. Foto: Frederikssund Kommune.

18. november 2021Kreativ advent på dit bibliotek

Kender du bibliotekets Kreakram? Nu kan du også sidde hjemme og være kreativ. Kreakram er et gratis tilbud til alle børn i Frederikssund kommune, hvor børnene får en kreativ aktivitet incl. materialer.
To udklædte personer med papirsposer med kreative materialer. Foto: Frederikssund Kommune.

18. november 2021Her er det nye byråd

Se navnene og de personlige stemmetal på de 23 valgte medlemmer til Frederikssund Byråd for perioden 2022 – 2025.
Mikrofon i byrådssalen. Foto: Frederikssund Kommune.