Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

16. november 2021Valgstederne er åbne fra kl. 8.00 – 20.00

I Frederikssund Kommune kan 36.812 vælgere i dag sætte deres kryds ved kommunal- og regionsrådsvalget, og valgstederne er klar til at modtage vælgerne fra kl. 8.00.
Stemmeseddel overrækkes. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2021Midlertidig nedlukning af Trekløverskolen afd. Falkenborg

Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt påbud om, at Trekløverskolen afdeling Falkenborg skal lukkes midlertidigt grundet smitte af COVID-19. Skolen og SFO'en vil derfor være lukket fra mandag den 15. november til og med søndag den 21. november.
Illustration af coronavirus. Billede: Pixabay.

12. november 2021Valgaften på rådhuset

Når valgstederne lukker kl. 20 tirsdag den 16. november er der valgcafé i byrådssalen og i kantinen på rådhuset frem til kl. 02.
Indgangspartiet på Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune.

11. november 2021Julemarked på Højagergaard

I weekenden den 20. og 21. november er der igen det traditionelle julemarked på Højagergård i Slangerup med salg af julestjerner og diverse hjemmelavede juledekorationer. Husk at medbringe dit coronapas.
En snedækket Højagergård med juleudsmykning. Foto: Frederikssund Kommune.

11. november 2021Nødvendigt med tidsbestilling til PCR test

Hvis du skal have lavet en PCR test på Lundevej eller i et af landets andre PCR testcentre, er det fra den 12. november igen nødvendigt at bestille tid på forhånd.
Person laver en PCR test på en anden person. Foto: Frederikssund Kommune.

10. november 2021Coronasikkert valg

Du kan trygt møde frem på valgstedet den 16. november og afgive din stemme. En række særlige tiltag bliver iværksat for at sikre, at valget kan gennemføres uden øget smitterisiko.
Grafik med hånd og håndsprit og information om at valgstederne sørger for god plads, udluftning og håndsprit. Grafik KL.

9. november 2021Idrætsforening og spejdergruppe blev hædret

Jægerspris Gymnastikforening og spejdergruppen Grevinde Danner er begge blevet hædret for deres gode arbejde med at tiltrække og fastholde medlemmer under Coronaen.
Medlemmer af spejdergruppen Grevinde Danner samt formand og næstformand for Folkeoplysningsudvalget. Foto: Frederikssund Kommune,.

9. november 2021Brevstem til og med 12. november

Det er nu ved at være sidste chance, hvis du vil springe køen over på valgdagen ved at brevstemme. Vi modtager brevstemmer frem til den 12. november kl. 16.
Kampagnelogo med angivelse af valgdato. Grafik: KL.

8. november 2021Har du styr på din virksomheds digitale sikkerhed?

Hacking, phishing og andre skadelige IT-angreb bliver mere og mere almindeligt og kan variere fra drengestreger til målrettede, professionelle indsatser. Ofte kan det have alvorlige konsekvenser for den udsatte virksomhed, men nu er der hjælp at hente på en workshop i Slangerup den 25. november.
Slangerup administrationscenter. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. november 2021Kulturpris gik til Slangerup Vægterkorps

Torsdag den 4. november blev Kulturpris 2021 uddelt. Et enigt Fritids- og Kulturudvalg havde besluttet, at vinderen i år skulle være Slangerup Vægterkorps.
Udvalgsformand overrækker diplom og check til Slangerup Vægterkorps. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.