Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

Vælg periode

Viser 1-10 ud af 14 nyheder fra april 2021

19. april 2021Mange vaccinerede og få smittede

Borgerne i Frederikssund Kommune er godt med, når det gælder vaccinationer. Samtidig er antallet af nye smittede lavt. Se ugens coronastatus her.
Vacccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune.

15. april 2021Koncert, kage og kaffe

I denne tid kan beboerne på Frederikssund Kommunes sociale botilbud byde foråret velkommen til musik, sang og anekdoter fra musikerne Anders Ahnfeldt-Rønne og Kirstine Elise Pedersen.
Pianist Anders Ahnfeldt-Rønne og cellisten Kirstine Elise Pedersen spiller for beboerne på Klintegården. Foto: Frederikssund Kommune.

13. april 2021Første spadestik til almene boliger i Vinge

Tirsdag den 13. april blev der taget første spadestik til de 198 almene boliger, der skal opføres lige ved Vinge Station. De første nye beboere ventes at kunne flytte ind i 2022.
Borgmester John Schmidt Andersen tager første spadestik med en gravemaskine. Foto: Frederikssund Kommune.

13. april 2021Se dine nye skraldespande

På genbrugspladserne i Skibby, Jægerspris og Frederikssund kan du nu få information om og se de fire nye skraldespande, som alle husstande i kommunen vil modtage i 2022.
Grafisk fremstilling af fire skraldespande med flere rum. Grafik: Frederikssund Kommune.

12. april 2021Idrætten i Frederikssund fastholder medlemstallene i 2020

Det kan som idrætsforening være svært at finde lyspunkterne efter en vinter uden aktiviteter. Men der er noget, der tyder på, at foreningerne i Frederikssund er stærke til at fastholde deres medlemmer i denne svære tid.
Frederikssund Oaks træner amerikansk fodbold på den nye kunstgræsbane i idrætsbyen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

12. april 2021Én smittet på Nordhøj 2

Én beboer på Nordhøj 2 er konstateret smittet med COVID-19. Der er sat smitteopsporing i gang på stedet og alle beboere er anbefalet isolation indtil de er testet negative.

12. april 2021Rigtig mange bliver testet

Med den gradvise genåbning af samfundet er der rigtig mange borgere, der lader sig teste. Heldigvis lader det stil, at smitteniveauet lige nu er stabiliseret.
Udsnit af smittekort med tal for Frederikssund Kommune.