Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

17. september 2021Enigt Byråd bag budgetaftale

Det er et enigt Byråd i Frederikssund Kommune, som står bag den netop indgåede budgetaftale for 2022 – 2025. En budgetaftale, der sikrer flere midler til de centrale velfærdsområder samt har fokus på blandt andet den grønne omstilling, arbejdsmarkedsindsatsen og de langsigtede investeringer.
Fra venstre ses: Maria Katarina Nielsen (R), Inge Messerschmidt (O), Pelle Andersen Harild (Ø), Tina Tving Stauning (S), Niels Martin Viuff (C), borgmester John Schmidt Andersen (V), Ole Frimann Hansen (SF), Hans Andersen (V). Foto: Frederikssund Kommune.

16. september 20213. klasser får vigtig cykeltræning

I samarbejde med Dansk Skolecykling tilbyder Frederikssund Kommune alle 3. klasses elever en dag med cykeltræning og cyklistprøve. Gode cykelfærdigheder er ekstra vigtige i den mørke årstid.
Michael Bremer fra Dansk Skolecykling instruerer eleverne i dagens opgaver. Foto: Frederikssund Kommune.

15. september 2021Nyt samarbejde om skåne- og fleksjob

Frederikssund kommune indgår spændende nyt samarbejde med KLAPjob om at skabe skånejobs til borgere med udviklingshandicap og fleksjob til unge STU-elever.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og leder af KLAPjob Claus Bergman Hansen giver hånd på borgmesterkontoret efter underskrivelsen af samarbejdsaftalen. Foto: Frederikssund Kommune.

13. september 2021Nu får de ældre 3. stik

Beboerne på Frederikssund Kommunes omsorgscentre bliver nu tilbudt den 3. vaccination mod Covid-19.
Vaccination gives i arm. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

7. september 2021Over 1700 skolebørn med i cykelkonkurrence

Fra den 6. til den 19. september deltager mere end 1700 skolebørn i Frederikssund Kommune i den landsdækkende konkurrence Alle Børn Cykler, hvor der er flotte præmier på højkant.
En række skolebørn på cykler. Foto: Cylistforbundet, Jens Hasse.

6. september 2021Igen normale åbningstider i borgercentret

Fra mandag den 6. september vender borgercentret tilbage til normale åbningstider. Der opfordres dog fortsat til at bestille tid til pas, kørekort og NemID.
Indgangen til Frederikssund Rådhus og borgercentret. Foto: Frederikssund Kommune.