Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

3. april 2024Sænk farten – bare lidt

I april kan man langs udvalgte veje i Frederikssund Kommune se blå skilte med teksten ”Sænk farten – bare lidt”. Erfaringen viser, at bilisterne lytter til budskabet, og det er med til at gøre trafikken mere sikker.
Betjent måler bilers fart i siden af vejen. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

2. april 2024Skolepatruljen i Skibby kåret til regionens bedste

Skolepatruljen på Fjordlandsskolen afd. Skibby er blevet kåret som den bedste i hele Region Hovedstaden. Dermed er patruljen også nomineret til Årets Skolepatrulje 2024. Med den flotte titel følger en præmie fra Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring på 5000 kr.
Skolepatruljen i Skibby stiller op til fællesfoto. Foto: Frederikssund Kommune.

4. marts 2024Kom til temaaften om Isefjordens havørreder

Fishing Zealand og Frederikssund Kommune inviterer i samarbejde med Skibby Idrætsklub til en aften den 20. marts, hvor vi vil fordybe os i havørrederne og tage temperaturen på fiskeriet.
Havørred liggende på stranden ved siden af fiskestang. Foto: Anders Nicander.

1. marts 2024Nyt kvalitetsprogram for Vinge vedtaget

Et nyt kvalitetsprogram sætter retning for Vinges udvikling med krav til bygherrer om at bidrage til en levende by med gode byrum, nærværende natur og en bæredygtig tilgang til ressourcer. Kvalitetsprogrammet blev vedtaget af Byrådet den 28. februar 2024.
Illustration af Vinge med personer i bymiljø. Illustration: Arkitema.

29. februar 2024Ny erfaren chef til Frederikssund Kommune

Frederikssund Kommunes Center for Politik og HR får ny chef den 1. april 2024. Det er den erfarne leder Anna Gantriis, der tidligere har haft en lignende stilling i Roskilde Kommune og senest har været ansat som chef i Udenrigsministeriet, der sætter sig i chefstolen.
Anna Gantriis. Privatfoto.

29. februar 2024Mere økonomisk frihed til skolerne

Byrådet har besluttet en ny økonomisk tildelingsmodel til folkeskolerne i Frederikssund Kommune. Modellen skal give de enkelte skoler mere frihed og mulighed for at tage lokale beslutninger.
Luftfoto af Dalby stadion og Fjordlandsskolen afdeling Dalby. Foto: Kenneth Jensen.

28. februar 2024Foss starter byggeri i Vinge

Bestyrelsesformand, minister og borgmester tog sammen første spadestik til Foss’ kommende nye produktionsfaciliteter i Vinges erhvervsområde. Det bringer flere hundrede nye arbejdspladser til Frederikssund Kommune.
Første spadestik. Fra venstre: Økonomiminister Stephanie Lose (V), bestyrelsesformand Peter Foss og borgmester Tina Tving Stauning (A).

27. februar 2024Foreninger og idrætten blev hyldet

Omkring 250 foreningsaktive og idrætsudøvere deltog, da Skibbyhallen tirsdag den 27. februar dannede rammen om årets prisfest for foreningslivet og idrætten i Frederikssund Kommune.
Fra venstre: Caroline Olsen, Benjamin Withen, Alice Linning, næstformand i Folkeoplysningsudvalget, Kenneth Jensen (A), formand for Folkeoplysningsudvalget, Josephine Vedel Søndergaard Nielsen, Anders Laustsen, Sylvester Laustsen og Jes Dabelsteen.