Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

4. august 2022Pas på de nye trafikanter

Mandag den 8. august begynder 320 nye elever i 0. klasse i Frederikssund Kommune. Kampagnen ’Børn på vej’, skal minde de travle morgentrafikanter om at vise ekstra hensyn til de mange nye trafikanter ved skolerne.
Skolebørn går ad fortovet. I forgrunden en kampagneplakat for "Børn på vej". Foto: Rådet for Sikker Trafik.

1. august 2022Program for Kulturhavn 2022 på plads

Fra den 18. – 21. august bliver der liv og glade dage på havnen i Frederikssund. Fra en flydescene spiller navne som Loveshop og Alberte Winding op, og du kan deltage i en lang række aktiviteter. Se hele programmet her.
Alberte Winding og Andreas Fuglebæk

1. juli 2022Masser af musik på Kulturhavn 2022

I dagene 18. – 21. august bliver der, på havneområdet i Frederikssund, holdt musikfestival med navne som blandt andre Loveshop og Alberte. Musikken vil lyde fra en flydescene i havnen, og der vil også være masser af aktiviteter og mulighed for at stille sulten på et madmarked på havnen.
Hænder holder en trompet.

1. juli 2022Kommunale repræsentanter valgt til LAG Fjordlandet

Der var højt humør og spændende drøftelser på tværs af bordene, da knap 50 deltagere mødte op til den stiftende generalforsamling på Karleby Forsamlingshus ved Kirke Hyllinge tirsdag den 21. juni. Deltagerne var borgere, foreningsfolk, erhvervsliv og politikere fra både Lejre og Frederikssund Kommuner.
Deltagere samlet til generalforsamling i LAG-fjordlandet. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Vejarbejde på Møllevej i Jægerspris

I forbindelse med byggemodning og boligbyggeri ved Møllevej i Jægerspris (Elmehøj) skal der etableres en ny venstresvingbane ved indkørslen til det nye boligområde. Vejarbejdet vil foregå i løbet af skolernes sommerferie.
Forberedelser til vejarbejde på Møllevej i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Frederikssund Bibliotekerne får millionbevilling

Frederikssund Bibliotekerne har søgt ”Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre” og fået mere end en million kroner i tilskud til tre udviklingsprojekter.
Hylder med bøger på et bibliotek. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. juli 2022Ekstraordinær skydning i Jægerspris

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har meddelt Frederikssund Kommunes Miljøteam, at der er opstået behov for brug af Jægerspris Skydeterræn og Jægerprislejrens skydebaner i uge 28. Læs her, hvornår du kan forvente støj i området.
Kampvogn under øvelse på Jægerspris skydeterræn. Foto: Kim Vibe Michelsen.

30. juni 2022Kom til møde om tiny houses i Vinge

Et område med tiny houses er på vej i Vinge. Lokalplanen for området er i høring, og den 15. august inviterer Frederikssund Kommune interesserede til møde om projektet.
Illustration af område med tiny houses. Grafik: Frederikssund Kommune.