Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv

14. maj 2020Skoler gør klar til store elever

Uddannelsesudvalget har netop godkendt retningslinjerne for genåbningen af skolerne for 6. – 10. klasse. Og forberedelserne er i fuld gang, så skolerne bliver klar til at modtage eleverne mandag den 18. maj.
Skilt ved indgangen til Slangerup skole, afd. Kingo. Foto: Frederikssund Kommune.

14. maj 2020Brug 2 sekunder mere på at orientere dig i krydset

De kommende uger sætter vi fokus på de mange kryds, vi kører gennem hver dag. Heldigvis går det godt de allerfleste gange. Men det er, når biler og cykler mødes i kryds, at de fleste alvorlige ulykker sker med cyklister.
Kampagneplakat i vejsiden. Foto: Frederikssund Kommune.

11. maj 2020Rygestop i det fri

Nu rykker Frederikssund Kommunes rygestopkurser udendørs. Næste hold begynder allerede den 27. maj, så tilmeld dig hurtigt.
Cigaret, der knækkes. Foto: Colourbox.

7. maj 2020Fase to af genåbningen går i gang

Statsministeren har den 7. maj 2020 udmeldt, hvad der indgår i fase to af genåbningen af Danmark. Et af de væsentlige områder er genåbningen af skolerne for elever i 6. til 10. klasse.
Skilt og indgangsparti til rådhuset i Frederikssund.

7. maj 2020Mere asfalt til de tohjulede

Flere cykelstiprojekter er i gang i Frederikssund Kommune, som både vil forbedre trafiksikkerheden og skabe nye og bedre forbindelser for cyklisterne.
Udsigten set fra Dalby mod rute 53. En ny cykelsti vil binde byen sammen med hovedvejen. Foto: Frederikssund Kommune.

6. maj 2020At male med naturen

J.F. Willumsens Museum har lavet et særligt udendørs forløb for børn i dagtilbud. Her skal børnene blandt andet male selvportrætter med naturens egne farver.
Børn og voksne kigger på J.F. Willumsens maleri Den grønne pige.

5. maj 2020Udligningsreform betyder lille økonomisk plus for Frederikssund Kommune

Borgmester John Schmidt Andersen er tilfreds med, at Folketinget har lyttet til den kritik Frederikssund og andre kommuner kom med af det oprindelige udkast til udligningsreform. Den netop indgåede aftale betyder et beskedent økonomisk plus for Frederikssund Kommune på knap fire mio. kr.
Borgmester John Schmidt Andersen på sit kontor på rådhuset. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

30. april 2020Ny fritidspolitik vedtaget

Frederikssund Kommunes nye Fritidspolitik er blevet til efter en lang dialogproces med forskellige aktører inden for kultur- og fritidslivet. Onsdag den 29. april blev den så endeligt vedtaget af et enigt Byråd.
Statuen foran Langes Magasin i Frederikssund er brugt som forsideillustration på Fritidspolitikken. Foto: Frederikssund Kommune.

30. april 2020209 nye boliger i Vinge

Boligselskabet Rosenvænget skal bygge 209 almene boliger samt et P-hus i den centrale del af Vinge. Det besluttede et stort flertal i Byrådet på mødet den 29. april 2020.
Visualisering af en del af de kommende nye boliger i Vinge. Visualisering: Rosenvænget/Domea.