Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

19. september 2022Covid vaccinationer i gang igen

Sundhedsmyndighederne har sat gang i endnu en vaccineindsats mod covid-19, så vi trygt kan gå vinteren i møde. I første omgang vaccineres ældre borgere.
Illustration af Coronavirus. Grafik: Pixabay.

16. september 2022Save the date – Erhvervskonference 2022

I 2022 er Frederikssund Kommune klar med en Erhvervskonference og et spændende program, som byder på oplæg om både grøn omstilling og arbejdskraft – med god plads til netværk.
Person svejser.

13. september 2022Hvem fortjener Handicapprisen 2022?

Hvert år uddeler Frederikssund Byråd en handicappris til en person, organisation, forening, virksomhed eller sted, der har ydet en særlig indsats for personer med handicap. Nu er det blevet tid til at finde en vinder af Handicapprisen 2022.

12. september 2022Nye stier langs Saltsøvej i Skibby

Frederikssund Kommune begynder i uge 37 arbejdet med at anlægge fællesstier på begge sider af Saltsøvej i Skibby. Projektet ventes færdigt inden jul.
Visualisering af de  nye fællesstier på Saltsøvej i Skibby.

7. september 2022Pas på skolepatruljerne

I september deltager Frederikssund Kommune i kampagnen ”Pas på skolepatruljen” sammen med blandt andre Rådet for Sikker Trafik. Kampagnens formål er, at trafikanterne skal vise mere hensyn til skolepatruljerne og respektere deres vigtige arbejde.
Skolepatrulje hjælper cyklist over vejen. Foto: Rådet for sikker trafik.

6. september 2022Dialogaften i socialpsykiatrien

Socialpsykiatrien i Frederikssund Kommune inviterer til endnu en dialogaften. Denne gang er temaet stigmatisering på baggrund af psykiske lidelser.
To hænder rækker ud efter hinanden.

5. september 2022Klare visioner for Maritimt Center

En bynær, rekreativ og grøn havn for alle. Det er drømmen, som politikerne deler med de maritime foreninger for arealerne omkring Frederikssund Lystbådehavn. Det Maritime Center skal nemlig være et sted, hvor alle har lyst til at komme, uanset om de er aktive på eller ved fjorden.
Illustration af havn med bådene i vandet og havneplads med grønt område, siddepladser og plads til ophold. Illustration: JAJA architects ApS.

5. september 2022Flagdag markeret på Torvet i Frederikssund

Mandag den 5. september er den nationale flagdag for Danmarks udsendte og veteraner. Det blev traditionen tro markeret på Torvet i Frederikssund med flaghejsning kl. 8 og efterfølgende taler. Senere bød dagen også på indvielse af en ny veterancafé.
Dannebrog vajer mod en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.