Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

27. november 2023Lukkedage på biblioteket

Fra uge 48 og til udgangen af december starter en større renovering af voksenbiblioteket i Jernbanegade 24, Frederikssund. Det medfører nogle gener for lånerne og betyder også, at biblioteket er lukket i nogle dage.
Bibliotekets facade i Jensbanegade 24, Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

23. november 2023Lokalplan for nyt børnehus i Vinge endeligt vedtaget

Lokalplan 163 giver mulighed for opførelse af et børnehus i Vinge samt at ejendommen på Solvænget 29 kan anvendes til fællesskabende offentlige aktiviteter. På byrådsmødet den 22. november blev planen endeligt vedtaget.
Her skal det kommende børnehus i Vinge ligge. Foto: Frederikssund Kommune.

23. november 2023Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i den nordlige del af Roskilde Fjord torsdag aften og nat. Kommunens krisestab følger situationen.
DMI's varsel for vandstand ved Kignæs 17. januar 2022. Grafik: DMI.

20. november 2023Kom til åbent hus på SOSU H

SOSU H i Frederikssund holder åbent hus for alle interesserede tirsdag den 28. november 2023, og lige inden er der et særligt arrangement for ledige, der er nysgerrige på fremtidsmulighederne med en social- og sundhedsuddannelse.
Social- og sundhedsmedarbejdere kigger på en figur af overkroppen og dens skelet. Foto: Frederikssund Kommune.

17. november 2023Akutbilen er kommet til Skibby

Tidligere på året placerede Region Hovedstaden en akutbil ved Frederikssund Hospital, som skal forkorte responstiderne i Hornsherred. Fredag den 17. november blev det så markeret, at akutbilen nu er kommet til sin endelige placering i Skibby.
Møde ved akutbilen. Fra højre: Regionsrådsformand Lars Gaardhøj, borgmester Tina Tving Stauning, paramediciner Frederik Nielsen, cheflæge for 112 Anders Damm-Hejmdal og kommunaldirektør Torben Kjærgaard.

14. november 2023Julemarked på Højagergaard

Så er det tid til årets populære julemarked på Højagergaard – den gamle landbrugsejendom, der hører under AKU Centret i Frederikssund Kommune. Julemarkedet afholdes 25. og 26. november kl. 10-15.
Et drivhus fyldt med røde og hvide julestjerner. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2023Juletræerne tændes i byerne

Fredag den 17. november kl. 16 – 18 vil borgmesteren og julemanden tænde juletræerne i Frederikssund. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag for børn og voksne med lys, julegodter og god julestemning i hele bymidten. Se juletræsarrangementer i byerne her.
Mange mennesker forsamlet på Torvet i Frederikssund til juletræstændingen i 2022. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.