Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

27. november 2020Fortsat stigende smittetal

I den seneste uge er i alt 50 borgere konstateret smittet med Covid-19 i Frederikssund Kommune. Selv om smitteniveauet har været stigende ligger Frederikssund Kommune dog lavere end resten af hovedstadsområdet.
Udsnit af Statens Seruminstituts danmarkskort over smitteudbredelsen. Kilde: Statens Seruminstitut.

27. november 2020Tre centrale storparceller udbydes nu i Vinge

Tre stationsnære storparceller til etagebyggeri er netop udbudt i Vinge. De tre parceller giver mulighed for sammenlagt 15.992 etagemeter boligbyggeri med mulighed for detail i stueplan.
De tre storparceller ligger lige syd for Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

26. november 2020Baderum lukket efter fund af legionella

I forbindelse med en forebyggende screening har Frederikssund Kommune den 26. november konstateret forekomst af legionella i to kommunale idrætsfaciliteter. Der er derfor lukket for badefaciliteterne de pågældende steder.

26. november 2020Trafiksikkerheden forbedres på Marbækvej

På byrådsmødet den 25. november blev det besluttet at bevilge 900.000 kr. til en række tiltag - herunder et 3D-fodgængerfelt, der skal forbedre trafiksikkerheden på Marbækvej.
Marbækvej set fra syd mod nord. I forgrunden ses Ørnestens Vænge og Gyldenstens Vænge. Foto: Frederikssund Kommune, Steven Rønnenkamp Holst.

25. november 2020Dialogmøde om boliger ved Færgevej

Frederikssund Kommune inviterer nu interesserede til et digitalt dialogmøde den 14. december om lokalplanforslag 133 for boliger ved Borgervænget/Færgevej i Frederikssund.
Den oprindelige skitse over planlagt bebyggelse ved Færgevej/Borgervænget. fra høringen af lokalplanen i foråret

24. november 2020Demonstration af fyrværkeri

Frederikssund Ungdomsskole og gadeteam laver hvert år en demonstration af fyrværkeri for folkeskolernes 5. klasser. I år foregår det i perioden den 30. november til den 14. december.
Fyrværkeri. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

20. november 2020Antallet af smittede stiger fortsat

Smittetrykket er stigende i Frederikssund Kommune og det har det efterhånden været i den seneste måned. Trods stigningen ligger kommunen lavere end flertallet af kommuner nord for København.
Udsnit af smittekortet med Frederikssund Kommune i fokus.

18. november 202010 millioner til 1000 nye fællesskaber

Foreninger og frivillige organisationer kan nu søge penge til at skabe nye fællesskaber gennem aktiviteter til borgere over 21 år, som mærker konsekvenserne af Corona-pandemien i form af ensomhed.

17. november 2020Villum Fonden giver 6,7 millioner til MakerVærket

Villum Fonden har besluttet at støtte MakerVærket i Frederikssund Kommune med 6,7 millioner kroner. Pengene bruges på teknologi, materialer, udvikling af undervisningsmaterialer med mere.
Elever fra 9. klasse arbejder i MakerVærket og prøver at finde løsningen på, hvordan fremtidens pause skal se ud. Foto: Frederikssund Kommune.