Frederikssund Kommunes logo
7. januar 2021

Så kom vaccinen til Frederikssund Kommune

- Det var meget behageligt. Det gjorde ikke ondt. 

Sådan var reaktionen hos Vivi Vestermann, der var den første beboer på Tolleruphøj i Frederikssund, som modtog en Covid-19 vaccine.

Vivi Vestermann modtager en dosis vaccine fra lægen. Foto: Frederikssund Kommune.Vivi Vestermann modtager en dosis vaccine fra lægen. 

Sen eftermiddag torsdag den 7. januar ankom vaccinen med særtransport og to praktiserende læger stod klar til at vaccinere beboerne og de medarbejdere, der var på arbejde. Samme scenarie udspillede sig på kommunens øvrige omsorgscentre og dermed er alle beboere på kommunens fem omsorgscentre nu blevet tilbudt en vaccination. Og langt de fleste har taget imod tilbuddet.

- Vi er blevet spurgt om vi ønskede vaccinen, og jeg var ikke i tvivl. Det ville jeg godt, fortæller Vivi Vestermann på Tolleruphøj

På Tolleruphøj blev således 34 beboere og 51 medarbejdere vaccineret.

Her kiggede borgmester John Schmidt Andersen også forbi, for ved selvsyn at se, at vaccinen nu er en realitet også i Frederikssund Kommune.

På kommunens facebookside kan du se en kort video fra vaccinationen på Tolleruphøj.

15 små beholdere med covid-19 vaccine. Foto: Frederikssund Kommune.Dyrebare dråber. 15 små flasker med covid-19 vaccine. Hver beholder indeholder vaccine til 6 personer.

Fotos: Frederikssund Kommune.