Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

11. september 2023Lær at tackle kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter, som gør hverdagen svær at håndtere? Så bør du overveje at melde dig til næste hold på kurset ”Lær at tackle kroniske smerter”.
Kvinde tager sig til hovedet. Foto: Colourbox.

7. september 2023Hvem fortjener Handicapprisen 2023?

Nu er det tid til at indstille kandidater til årets handicappris. Vi skal have modtaget din indstilling seneste den 15. oktober.

7. september 2023En dyst i Special Skills

Næsten 300 elever fra ni forskellige kommuner deltog torsdag den 7. september i Special Skills på Højagergaard i Slangerup. Eleverne, der alle har enten fysiske, psykiske og/eller kognitive handicap, deltog i forskellige discipliner og i faglig fordybelse, som giver dem et indblik i forskellige uddannelsesmuligheder.
Dyst i at folde servietter. Foto: Frederikssund Kommune.

6. september 2023Deltagere til kongelig fest er fundet

Onsdag den 6. september trak borgmester Tina Tving Stauning lod blandt ca. 80 ansøgere og fandt dermed de to 18-årige, som skal deltage i H.K.H Prins Christians 18-års fødselsdagsfest på Christiansborg Slot.
H.K.H. Prins Christian. Foto Franne Voigt

5. september 2023Mere end 2000 elever med i cykelkonkurrence

Alle Børn Cykler er Danmarks største motionskampagne for børn, og i år er mere end 2000 elever fra skoler i Frederikssund Kommune tilmeldt. Nu gælder det om at cykle til skole og fritidsaktiviteter flest dage mellem den 4. og 17. september.
Alle Børn Cykler. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard.