Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

26. marts 2021154 cykel p-pladser ved Vinge Station

I takt med den stigende boligudbygning i Vinge bliver der nu også etableret cykelparkeringspladser på Vinge Station. Det besluttede Byrådet på sit møde den 24. marts 2021.
Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.

25. marts 2021Ønske om øget testkapacitet

Borgmester John Schmidt Andersen har skrevet til formanden for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen, med en opfordring til at arbejde for øget testkapacitet i Frederikssund kommune.
Borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. marts 2021Mere affald skal genanvendes

Byrådet har netop godkendt Teknisk Udvalgs indstilling om sortering og indsamling af affald hos borgerne. De kommende ændringer betyder flere affaldsspande og mere sortering.
Elektronikaffald. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. marts 2021Willumsens Museum kan nu søge fonde

På Byrådets møde den 24. marts bakkede et enigt Byråd op om, at Willumsens Museum søger eksterne fondsmidler til at opgradere museets faciliteter, så publikum kan få endnu mere ud af deres besøg.
Gæster ser på skulpturer på Willumsens Museum. Foto: Elisabeth Tuxen

24. marts 2021’Agent’ og ’Chief’ på plads: Skal gøre MakerVærket levende

På Campus Frederikssund er kommunens spritnye MakerSpace – kaldet MakerVærket – færdigbygget og klar til brug. Nu er det næste vigtige skridt taget, da konceptets to nøglemedarbejdere er fundet - nemlig en ’Maker Agent’ og en ’Chief Maker’, som begge starter den 1. april.
Elev viser Makerværket frem. Foto: Frederikssund Kommune.

23. marts 2021Olieudslip ved Kyndbyværket

Tirsdag eftermiddag er Frederikssund Kommune blevet orienteret om et olieudslip fra Kyndbyværket. Udslippet vurderes at være på ca. 1000 liter.
Olie i tang ved kysten. Foto: DMR.

23. marts 2021Lån en stadeplads

Frederikssund Kommune råder over et antal stadepladser, som det er gratis at gøre brug af om lørdagen. Man skal blot ansøge om det på kommunens hjemmeside.
Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

22. marts 2021Fra indtryk til udtryk

Seks børnehuse kan i den næste halvanden måneds tid se frem til at få besøg af en danser, der skal lave fem workshops med fokus på bevægelse og følelser.
Børn fra Børnehuset Maglehøj danser til historien i børnebogen Fru Strid. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.