Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

4. september 2023Rekordstor elevtilmelding til Erhverv i Skolen

Hele 833 grundskoleelever fra 7.-9. klasse er tilmeldt de fire ‘Erhverv i Skolen’-aktiviteter, som Frederikssund Kommune afholder i dette skoleår. Flere af aktiviteterne er fuldt booket med venteliste.
Tre unge drenge arbejder med kemi. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. september 2023Pas på skolepatruljerne

Hver fjerde skolepatruljeelev har oplevet ubehageligheder fra bilister, mens de stod skolepatrulje. Derfor er Frederikssund Kommune for tredje år i træk med i kampagnen ‘Pas godt på skolepatruljen’, som sætter fokus på det vigtige arbejde, skolepatruljerne udfører.
Skolepatruljeplakat i vejsiden. Foto: Rådet for Sikker Trafik.

1. september 2023Problemer med gadelyset

En stor del af kommunens gadelys virker desværre ikke. Vi arbejder på sagen og forventer, at det hele virker igen i starten af næste uge.
Gadelampe. Foto: Frederikssund Kommune.

31. august 2023Fokus på tidlig forebyggende indsats

Hvis et barn eller ung viser tegn på mistrivsel, skal der sættes tidligt ind for at hjælpe barnet eller den unge og forebygge problemer, der ellers kan vokse sig større. Det er kernen i den nye strategi for tidlig forebyggende indsats ”Fælles tilgang – fælles ansvar”.
Børn og unge sidder på en bænk og snakker. Foto: Frederikssund Kommune.

30. august 2023Dialogmøde med frivillige organisationer

De frivillige organisationer og foreninger inviteres til dialogmøde med udvalget Social og sundhed den 3. oktober. Her bliver der blandt andet informeret om §18-puljen.
Håndtryk. Foto: Colourbox.

30. august 2023National flagdag markeres 5. september

Tirsdag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte. I år foregår markeringen på Torvet i Frederikssund kl. 17.00 med taler af borgmesteren og en ukrainsk gæstetaler.
Dannebrog vajer mod en blå himmel. Foto: Frederikssund Kommune.

25. august 2023Budget 2024 - 2027 er udsendt i høring

Budget 2024 - 2027 er nu sendt i høring og der er mulighed for at afgive et høringssvar, som vil indgå i det videre politiske arbejde med budgettet.
Lommeregner og kuglepen. Foto: Colourbox.

23. august 2023Hørup Skovvej spærres delvist 2. og 3. september

På grund af asfaltarbejde spærres Hørup Skovvej fra rundkørslen Roskildevej/Hørups Skovvej til lyskrydset Københavnsvej/Hørup Skovvej i weekenden den 2. og 3. september. Omkørsel gennem Slangerup via Roskildevej/Københavnsvej.
Hørup Skovvej og rundkørslen Roskildevej/Hørup Skovvej. Foto: Frederikssund Kommune.