Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

16. marts 2020Varekørsel tilladt hele døgnet

Tidsbegrænsningen for varelevering til butikkerne i Jernbanegade i Frederikssund bliver nu ophævet midlertidigt efter anmodning fra Transport- og Boligministeriet.
Jernbanegade i Frederikssund med butikker på begge sider. foto: Frederikssund Kommune.

16. marts 2020Ledelsen takker medarbejderne

Borgmester John Schmidt Andersen og kommunaldirektør Torben Kjærgaard anerkender kommunens medarbejdere for at levere en ekstraordinær indsats i den usædvanlige situation.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv.) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard anerkender kommunens medarbejdere for at levere en ekstraordinær indsats i den usædvanlige situation. Foto: Frederikssund Kommune.

16. marts 2020Gode råd om coronavirus

Sundhedsstyrelsen har nu lavet information på flere sprog om coronavirus til ophængning i butikker mv. Samtidig er der udgivet en række pjecer med information til gravide, kronisk syge, plejepersonale mv.
Udsnit af plakat med piktogrammer og gode råd på somali om at forebygge smittespredning. Grafik: Sundhedsstyrelsen.

14. marts 2020Misbrugsbehandling i tilpasset form

Frederikssund Kommune benytter Fonden Novavi, som leverandør af alkoholbehandling og stofbehandling. Novavi har tilpasset sit tilbud vedrørende alkohol- og misbrugsbehandling til anbefalingerne i forbindelse med coronavirus.

14. marts 2020Storskrald afhentes ikke

Ved en fejl er der udsendt en SMS om at man kan bestille afhentning af storskrald i uge 12. Vi beklager fejlen.
Storskrald i form af stole, borde og køle-/fryseskab på gaden foran bygning.

13. marts 2020Brev til borgere fra borgmesteren

Borgmester John Schmidt Andersens brev til borgere i Frederikssund Kommune i forbindelse med coronavirus og lukningen af en række funktioner i kommunen.
Borgmester John Schmidt Andersen ved sit skrivebord med højre hånd på computermusen. Foto: Kenneth Jensen

13. marts 2020Skoler lukker – undervisningen fortsætter

Til trods for at skolerne lukker fra mandag den 16. marts og foreløbig 14 dage frem, så fortsætter undervisningen – blot på anden vis. Derfor er det vigtigt, at dit barn følger undervisningen hjemmefra.

13. marts 2020Nødpasning af børn og elever

Skoler og dagtilbud er lukkede fra mandag den 16. marts. Derfor bliver der etableret nødpasning for de børn og elever, hvis forældre ikke har andre pasningsmuligheder.

13. marts 2020Vej og Park opretholder delvis drift

Der vil fortsat blive saltet på vejene, hvis der kommer nattefrost, ligesom du stadig kan anmelde rotter og bruge Tip Frederikssund.
Gravearbejde langs vej, hvor nye kantsten lægges. Foto: Kenneth Jensen.

13. marts 2020Status på sundhedstilbud

En række af kommunens sundhedstilbud er lukket ned - andre fortsætter uændret. Få overblikket over en del af tilbuddene.
Medarbejder med tre borgere liggende på jorden, i gang med genoptræning af knæ. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.