Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

20. november 2020Antallet af smittede stiger fortsat

Smittetrykket er stigende i Frederikssund Kommune og det har det efterhånden været i den seneste måned. Trods stigningen ligger kommunen lavere end flertallet af kommuner nord for København.
Udsnit af smittekortet med Frederikssund Kommune i fokus.

18. november 202010 millioner til 1000 nye fællesskaber

Foreninger og frivillige organisationer kan nu søge penge til at skabe nye fællesskaber gennem aktiviteter til borgere over 21 år, som mærker konsekvenserne af Corona-pandemien i form af ensomhed.

17. november 2020Villum Fonden giver 6,7 millioner til MakerVærket

Villum Fonden har besluttet at støtte MakerVærket i Frederikssund Kommune med 6,7 millioner kroner. Pengene bruges på teknologi, materialer, udvikling af undervisningsmaterialer med mere.
Elever fra 9. klasse arbejder i MakerVærket og prøver at finde løsningen på, hvordan fremtidens pause skal se ud. Foto: Frederikssund Kommune.

16. november 2020Ny plan sætter fokus på børns sundhed

Tæt samarbejde med jordemødrene, styrket ammerådgivning og åbent hus er nogle af de initiativer, der i de kommende år skal skabe grobund for en sundere opvækst for kommunens børn.
Barn holder voksen i hånden. Foto: Frederikssund Kommune.

13. november 2020Mange bliver testet i mobilt testcenter

Langt over 1000 borgere har de seneste dage benyttet muligheden for at blive testet for corona i regionens mobile testenhed, som i øjeblikket besøger Frederikssund Kommune. Læs mere her om den aktuelle coronasituation i Frederikssund Kommune.
En person foretager en coronatest. Foto: Lars Walin.

10. november 2020Gammel svømmehal er nu tømt

Frederikssund Svømmehal på Odinsvej i Frederikssund er nu tømt for vand og udstyr. Dermed er mere end 50 års svømning slut på denne adresse, der oprindeligt åbnede som friluftsbad.
Tomt svømmebassin i den gamle svømmehal i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

6. november 2020Bedre undervisning i nye faglokaler

Byrådet har fremrykket investeringer på over 16 mio. kr. til nye faglokaler på Ådalens Skole og på Trekløverskolen afd. Marienlyst. Mens håndværkerne har travlt kan børn og lærere glæde sig til langt bedre undervisningsforhold.
Arbejdsredskaber og materialer fylder i øjeblikket lokalerne på flere skoler, hvor nye faglokaler bliver etableret. Foto: Frederikssund Kommune.

5. november 2020Mobil testenhed kommer til Frederikssund Kommune

Fra mandag den 9. november til søndag den 15. november kan man blive testet for coronavirus i regionens mobile testenhed, der besøger fire forskellige steder i Frederikssund Kommune.
En person testes for corona. Foto Lars Wallin.