Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

23. januar 2024Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i den nordlige del af Roskilde Fjord og i Isefjord torsdag morgen og formiddag. Kommunens krisestab følger situationen.
Watertubes ligger klar ved Kignæshallen. Foto: Kenneth Jensen.

17. januar 2024Vinteren er hård ved vejene

Frederikssund Kommunes vinterberedskab er i gang med at rydde og salte jf. vinterregulativet. Det hårde vintervejr har også skabt slaghuller i asfalten flere steder. Trafikanter opfordres til at køre efter forholdene.
Vinterberedskabet på overarbejde. Foto: Kenneth Jensen.

11. januar 2024Recovery-skole åbner den 31. januar

Den 31. januar 2024 åbner Frederikssund Kommunes første Recovery-skole. Skolen, som er en del af socialpsykiatrien, vil tilbyde en række kurser fordelt hen over året.
Et stykke kunsthåndværk med et filtet rødt hjerte på en pil. Foto: Frederikssund Kommune.

8. januar 2024Opdatering om afhentning af affald

Adgangsforholdene er stadig vanskelige på tværs af hele Frederikssund Kommune som konsekvens af sne og is, og der er derfor desværre fortsat mange adresser og veje, hvor der ikke kan afhentes affald forsvarligt.
Skraldespand på fortov. Foto: Frederikssund Kommune.

8. januar 2024Der arbejdes fortsat på at gøre veje farbare

Alle trafikanter er i disse dage påvirket af det snevejr, der ramte Danmark forleden. Der arbejdes fortsat på at gøre vejene farbare, og trafikanter rådes til at køre efter forholdene.
Jægerspris indhyllet i sne. Foto: Kenneth Jensen.

5. januar 2024Fortsat begrænset tømning af affald pga. vejret

Renovatøren forsøger fredag den 5. januar at afhente affald fra så mange steder som vejrforholdene tillader, men der er stadig mange adresser, de ikke kan komme til pga. sne og isglatte veje.
Skraldespand på fortov. Foto: Frederikssund Kommune.

5. januar 2024Kulturkalenderen er på gaden

Så er Kulturkalenderen for første halvår af 2024 klar. Den er fyldt med spændende aktiviteter og arrangementer med navne som Anne Hjernøe, David Owe og Anja C. Andersen m.fl. Og så er der kendte ting som vinylmesse og comedyklub, men også nye tiltag som f.eks. brætspilsaftner. Læs om det hele her.
Billedcollage med børn, der laver forskellige kreative aktiviteter. Foto: Frederikssund Kommune.