Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv

11. juni 2020Borgercenter genåbner 15. juni

Mandag den 15. juni kan borgercentret igen slå dørene op for borgerne. Det bliver ikke helt som før nedlukningen, men borgerne kan igen blive betjent med de opgaver, som varetages af borgercentret.
Indgangen til Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund Kommune.

9. juni 2020Endnu mere idræt genåbner

Indendørs idræt og svømmehaller kan nu genåbne. Samtidig er forsamlingsforbuddet hævet til 50 personer, hvilket giver flere muligheder for den udendørs idræt.
Dreng svømmer

9. juni 2020Naturparkpasset lanceret i Naturpark Mølleåen

Danske Naturparker lancerede mandag den 8. juni Naturparkpasset, der præsenterer de 14 danske naturparker og pilotnaturparker. Lanceringen skete i Naturpark Mølleåen som Frederikssund Kommune er med i.
Naturparkpasset - et hæfte med beskrivelser af de 14 danske naturparker og pilotnaturparker. Foto: Frederikssund Kommune.

8. juni 2020Café Danner serverer mad igen

Nu er det igen muligt at få stillet sulten, hvis man besøger Jægerspris Slot. Her er Café Danner nemlig igen åben og klar til at betjene sultne gæster.
Skiltet foran Cafe Danner byder velkommen. Foto: Frederikssund Kommune.

4. juni 2020167 tons CO2 sparet i 2019

Frederikssund Kommune har fra 2018 til 2019 nedbragt sin CO2-udledning med 167 tons. Det svarer til en reduktion på over to procent.
Kyndbyværket og vindmølle. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

4. juni 2020Sommeraktiviteter 2020

Det er sommer og børnenes ferie står for døren. I år er der nok ekstra mange børn og voksne hjemme i Danmark, og derfor skal der findes på noget sjovt at lave. Heldigvis er der flere gode sommeraktiviteter i Frederikssund Kommune for børnene.
Træskilt med ordet Ferieaktiviteter skrevet på og en rød pil der peger mød højre. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen

3. juni 2020Opskrivning til nyt børnehus

Der åbner et nyt børnehus i Frederikssund syd i den gamle specialskole Kølholm. Allerede fra august kan børnene begynde i børnehuset.
Legetøjsbrandbil, som børn kan sidde på. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

29. maj 2020Styrket indsats for lokale turisterhverv

En halv million kroner bliver nu afsat til initiativer, der skal styrke de lokale turisterhverv, som er økonomisk trængt på grund af coronakrisen. Det besluttede Byrådet onsdag den 27. maj 2020.
Turister på Kulhuse Strand.  Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. maj 2020Nye p-pladser til autocampere

I Frederikssund Kommune er der nu oprettet fire pladser specielt til parkering af autocampere. Pladserne er beregnet til kortere ophold og er dermed ikke til egentlig campering.
Autocamperskilt med fjorden i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.