Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

28. oktober 2022Nyt tilbud til veteraner

Den nye veterancafé på Parkvej i Jægerspris tilbyder i efteråret gratis akupunkturforløb for veteraner. Samtidig inviteres der til julemiddag i december.
Den røde løber var rullet ud ved huset på parkvej 4-6 i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.

26. oktober 2022Borgermøder om varmeløsninger

Frederikssund Kommune har udarbejdet en Strategisk Energi- og Varmeplan, der blandt andet skal give indsigt i hvilken type opvarmning, der vil være til rådighed i fremtiden. Kom til borgermøde den 9. eller 10. november og hør mere om planen.
Radiatortermostat. Foto: Colourbox.

25. oktober 2022Topkarakterer til Nordhøj

Omsorgscenter Nordhøj i Skibby har i den seneste tilsynsrapport fået topkarakter i fem ud af seks kategorier.
Omsorgscenteret Nordhøj i Skibby. Foto: Frederikssund Kommune.

25. oktober 2022Erhvervsliv med hang til kultur

Frederikssund Kommune er en spændende erhvervskommune. Dette vidner det alsidige erhvervsliv om. I kommunen er der er plads til virksomheder inden for alskens brancher, og ofte er det forbindelsen mellem brancherne, som giver gode synergier og en sund forretning.
Udlejningskompagniet. Fra venstre: Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed, Mie Helene Andresen, Rinardo Tedaldi, borgmester Tina Tving Stauning og Ulla Tedaldi. Foto: Frederikssund Kommune.

24. oktober 2022Erhvervskonferencen 2022 udskydes

Grundet folketingsvalget d. 1. november er Erhvervskonferencen udskudt. Erhvervskonferencen vil dermed ikke blive afholdt d. 1. november 2022.
Mand svejser iført svejsebriller. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2022Elever lærer at blive makere

Hvad vil du være, når du bliver stor? Ikke mange børn i skolen kan give et sikkert svar på det spørgsmål. Derfor bliver børnene uddannet til at lære på mange forskellige måder gennem praktiske opgaver i Makerværket.
Robotten Dash. Foto: Frederikssund Kommune.

14. oktober 2022Præmier til cykelglade børn

Alle Børn Cykler er en landsdækkende cykeldyst, hvor det gælder for skoleklasser om at have flest cykeldage. Torsdag blev der delt præmier ud til vinderklasserne.
1. A på Frederikssund Private Realskole. Foto: Frederikssund Kommune.

12. oktober 2022Pulje til frivilligt socialt arbejde

Der er ansøgningsfrist til puljen til frivilligt socialt arbejde - §18-puljen – den 1. november. Alle frivillige foreninger, sammenslutninger mv. kan søge puljen.
To hænder rækker ud efter hinanden. Foto: Colurbox.