Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

23. februar 2023Kom til temaaften om ordblindhed

Mandag den 20. marts 2023 er der temaaften om ordblindhed og alle er velkommen til at komme og høre mere om arbejdet med ordblindhed i Frederikssund Kommune.
Barn læser i en bog. Foto: Pixabay.

23. februar 2023De nominerede er fundet til Idræts- og Lederpriser

Hvert år uddeler Folkeoplysningsudvalget priser til foreningslivets dygtige sportsfolk og engagerede frivillige ved en årlig prisfest. I år har Folkeoplysningsudvalget valgt at nominere tre potentielle vindere til hver kategori.
Sidste års vinder af Lederprisen Claus Halberg, Slangerup Dartklub, og vindere af Fritidsprisen Erik Ejegod Gruppe, Det danske spejderkorps, Kenneth Jensen, formand for Folkeoplysningsudvalget.  Foto: Frederikssund Kommune.

22. februar 2023Deltag i årets affaldsindsamling

Danmarks Naturfredningsforening og Frederikssund Kommune samarbejder igen i år om at befri naturen for affald. Og du kan være med. Se her hvor du kan deltage eller opret dit helt eget arrangement.
Flere affaldssække fyldt med affald. Foto: DN.

17. februar 2023Forhøjet vandstand fredag og lørdag

Natten til lørdag går vinden i nordvest, og derfor varsler DMI forhøjet vandstand i både Roskilde Fjord og Isefjord. Vandstanden forventes ikke at blive kritisk.
Vand på terræn i Over Dråby Strand ved stormen i januar 2022. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

6. februar 2023Kom til Klimadebat med Jesper Theilgaard

DMI fylder 150 år og holder i den anledning en klimaaften den 7. marts 2023, hvor DMIs egne forskere vil fremlægge den seneste klimaforskning. Læs mere og tilmeld dig her.
Jesper Theilgaard. Foto: DMI

2. februar 2023Kultur- og Havnebad klar til at blive bygget

Forberedelserne til etablering af Kultur- og Havnebadet er nu færdige og Byrådet har frigivet pengene til byggeriet. Kultur- og Havnebadet forventes at være klar til indvielse i slutningen af 2023.
Illustration af Kultur- og Havnebadet ved Tippen set fra land. Illustration: Christensen og Co.

1. februar 2023Byggeri i Vinge skal reducere klimaaftryk med 75%

Ikano Bolig – og deres kommende byggeri i Vinge – er udvalgt til at være med i et projekt, der skal forsøge at reducere byggeriets klimaaftryk til blot en fjerdedel. Det er Realdania og Villum Fonden, der står bag projektet.
Huse i en åben bebyggelse med grønne korridorer. Visualisering: Adept.

31. januar 2023Lokale og Anlægsfonden giver millionstøtte til Maritimt Center i Frederikssund

Frederikssund Kommune har i over et år samarbejdet med lokale foreninger og Lokale og Anlægsfonden om at konkretisere visionerne for nye rammer for det maritime liv på Frederikssund Lystbådehavn. Det arbejde kaster nu en imponerende bevilling på 15 mio. kr. fra Lokale og Anlægsfonden af sig til støtte til det samlede visionsprojekt.
Visualisering af Maritimt Center med bygninger og lystbådepladser. Visualisering: Frederikssund Kommune.