Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

5. september 2022Kom på naturvandring i Græse Ådal

Frederikssund Kommune inviterer nu igen til naturvandring i Græse Ådal. Her kan du høre om kommunens arbejde med pleje og drift af kommunens mange naturperler og grønne områder, og du kan komme med input og idéer til arbejdet.
Græse Ådal med fjorden i baggrunden. Foto: Frederikssund Kommune.

5. september 2022Veloverstået workshop om handicap- og psykiatripolitikken

Den 17. august 2022 afholdt udvalget for Social og sundhed workshop om revision af kommunens handicap- og psykiatripolitik. Omkring 35 deltagere drøftede, hvad kommunen skal have fokus på i forhold til handicap- og psykiatriområdet.
Hænder holder om hinandens håndled og skaber en cirkel.

2. september 2022Færgen Columbus fejrer 75-års fødselsdag

Færgen M/F Columbus, der sejler mellem Kulhuse og Sølager, kan i år fejre 75-års fødselsdag. Det bliver markeret med en fejring på havnen i Kulhuse fredag den 23. september.
Færgen Columbus i Kulhuse Havn. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

2. september 2022Alle Børn Cykler. Gør dine børn også?

Frederikssund Kommune vil gerne have så mange børn som muligt til at cykle til skole. Derfor er vi med i Cyklistforbundets kampagne Alle Børn Cykler, og i år er der også lokale præmier på højkant til dem, der har flest cykeldage.
Drenge på cykel. Foto: Cyklistforbundet, Jens Hasse.

1. september 2022Byrådet godkender projekt til Kultur- og Havnebadet

På byrådsmødet onsdag den 31. august blev projektmaterialet fra entreprenør Per Aarsleff A/S til Kultur- og Havnebadet godkendt af Byrådet. Dermed kan den videre projektering og byggesagsbehandling begynde.
Skitse af Kultur og Havnebadet.

29. august 2022Kom til workshop om kystbeskyttelse

Lørdag den 10. september inviterer Frederikssund Kommune til workshop om kystbeskyttelse af Frederikssund midtby. Her samler vi alle gode ideer til det videre arbejde med kystsikring.
Illustration af borgere, der deltager i workshop, Frederikssund Kommune.

28. august 2022Prisfest i foreningslivet

Slangerup Idræts- og Kulturcenter dannede søndag den 28. august rammen om prisfesten for idrætten og foreningslivet. Som noget nyt kunne man i år – foruden at overvære prisuddelingen – prøve kræfter med en række forskellige sportsgrene.
Erik Ejegod gruppe, det danske spejderkorps modtog årets Fritidspris. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2022National flagdag markeres 5. september

Mandag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte. Markeringen foregår på Torvet i Frederikssund kl. 8.00.
Dannebrog vajer i vinden på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.