Frederikssund Kommunes logo
20. januar 2021

Frederikssund Kommune genoptager samarbejdet med Boblberg.dk

Borgere i Frederikssund Kommune kan fremover oprette en profil på den digitale platform Boblberg.dk. Social- og Sundhedsudvalget har nemlig besluttet at genoptage samarbejdet med Boblberg.dk.

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal og har mere end 285.000 brugere fra 40 forskellige samarbejdskommuner. Boblberg.dk er gratis for borgerne at bruge og henvender sig til alle aldersgrupper.

- Boblberg.dk har længe været efterspurgt af kommunens borgere. Det har vi lyttet til og et enigt udvalg har besluttet at genoptage samarbejdet med Boblberg.dk. Covid-19 situationen har vist, hvor stor en udfordring ensomhed er og vi er derfor glade for at kunne tilbyde borgerne i Frederikssund Kommune muligheden for et digitalt fællesskab som på tryg vis kan skabe kontakt til og mellem mennesker. Forhåbentlig kan det være en vej ud af ensomheden, både i en tid med Covid-19 og i lige så høj grad efter, siger Susanne Bettina Jørgensen (A), formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Boblberg.dk hjælper borgere med at skabe sociale relationer og fællesskaber. Der kan oprettes ”bobler”, hvor borgerne kan invitere til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra følgeskab til et kulturelt eller socialt arrangement, nye venskaber, ligesindede at tale med, bonusbedsteforældre, gå-, vandre-, løbe- eller træningsmakker, bekendtskaber til en mad-, strikke- eller læseklub og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber med fælles interesser.

Bro over å i Jægerspris Slotspark. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen