Frederikssund Kommunes logo
5. april 2024

Kursus for foreninger der arbejder med frivillige

Frederikssund Kommune tilbyder lige nu to kurser for foreninger, der arbejder med frivillige. Det ene kursus handler om tilknytning, modtagelse og trivsel af frivillige, og det andet om ledelse af frivillige.

Er du frivillig i en forening? Så kom med på de gratis kurser, der gør dig klogere på ledelse af frivillige, modtagelse og tilknytning af nye samt viden om, hvilken rolle I har i foreningen. Kurserne byder også på tid til sparring, vidensdeling og inspiration.

Det er Folkeoplysningsudvalget, der tilbyder de to kurser til alle foreninger i Frederikssund Kommune. Det er gratis for foreninger at deltage på kurserne.

Tilknytning, modtagelse og trivsel af frivillige

Vil du sikre at dine frivillige har de bedste forhold og forudsætninger for deres frivillige arbejde, så er dette kursus noget for dig. For at tilknytte frivillige i længere tid til sin forening, skal der være fokus på hvordan vi tager imod dem og på hvordan de trives. Hvis ikke vi har fokus på disse emner, er vores rekruttering ligegyldig, for de stopper ret hurtigt igen.

Kurset holdes onsdag den 17. april 2024, kl. 17-21 i Frederikssund Svømmehal.

Frist for tilmelding den 14. april, kl. 23.59.

Ledelse af frivillige

Hvordan er din og eventuelt hele bestyrelsens rolle i foreningen, og hvordan ser de frivillige dig som leder? Dette kursus sætter fokus på dig og din ledelse, samt vigtigheden af bestyrelsens/gruppens sammensætning og samarbejde. Bliv klogere på dig selv, og få viden og redskaber til at lede frivillige i fremtiden.

Kurset holdes tirsdag den 14. maj 2024, kl. 17-21 i Frederikssund Svømmehal.

Frist for tilmelding den 9. maj, kl. 23.59

Tilmelding

Hvis du vil deltage på et eller flere af kurserne, skal du blot udfylde formularen Tilmelding vedr. foreningskurser på vores hjemmeside.