Frederikssund Kommunes logo
25. oktober 2022

Erhvervsliv med hang til kultur

Virksomheden, Udlejningskompagniet, er ingen undtagelse. Fra sit parcelhus og lager i Slangerup driver Rinardo og Ulla Tedaldi deres virke med speciale i udlejning af telte, plastgulve, borde/stole, service, lys og varmekilder samt køkkensystemer og lydanlæg. Ved siden af driver Ulla hendes kunsthåndværkervirksomhed, By Tedaldi. Der er tryk på hverdagen og virksomheden har over sommeren haft rygende travlt.

Virksomhedsbesøget, som er en del af rækken af besøg hen over anden halvdel af 2022, gjorde stort indtryk på borgmester Tina Tving Stauning:

- Jeg bliver hele tiden mindet om, hvilke fantastiske virksomheder, vi har i Frederikssund Kommune. Og det glæder mig inderligt. Uden så mangfoldige virksomheder ville vi som samfund ikke fungere, og jeg er så stolt over at vores kommune huser så mange af dem, fortæller hun.

Udlejningskompagniet har en bred portefølje af opgaver, og kunderne tæller både private, virksomheders og kulturelle institutioner. Især kunst og kultur har en meget stor interesse for Udlejningskompagniet. Et punkt på dagsordenen for besøget omhandlede kunst- og kulturområdet, hvor der blandt andet blev talt om stadepladser, leje af offentlige lokaler og pladser, lokaler til kulturarrangementer og om muligheden for et kulturhus i Slangerup.

Hos Udlejningskompagniet er de glade for besøget:

- Besøget gav os mulighed for, at belyse nogle af de udfordringer vi som borgere møder, for at igangsætte initiativer på kunst- og kulturområdet i lokalområdet. Vi fik mulighed for at vise vores virksomhed frem for borgmesteren, og det kastede nogle gode diskussioner og drøftelser af sig, fortæller Rinardo Tedaldi, som er medejer af Udlejningskompagniet sammen med sin hustru, Ulla Tedaldi.

- Da Slangerup emmer af borgere og virksomheder med initiativ og virkelyst, kunne det være rart hvis mødet med borgmesteren kunne ”plante et frø” til et kulturhus i Slangerup i stil med Elværket i Frederikssund, fortsætter Ulla Tedaldi.

Borgmesteren har flere virksomhedsbesøg i vente forude.

- Det er på virksomhedsbesøg, at vi kommer helt tæt på virksomhedernes hverdag og lærer deres behov at kende. Det er utroligt givende, afslutter borgmester Tina Tving Stauning.

Fra venstre: Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed, Mie Helene Andresen, Rinardo Tedaldi, borgmester Tina Tving Stauning og Ulla Tedaldi. Foto: Frederikssund Kommune.Fra venstre: Direktør for Velfærd, Arbejdsmarked og Sundhed, Mie Helene Andresen, Rinardo Tedaldi, borgmester Tina Tving Stauning og Ulla Tedaldi. 

Foto: Frederikssund Kommune.