Frederikssund Kommunes logo
24. maj 2023

Vandsjov på fjorden

Mandag aften d. 22. maj havde Fritidsklubberne i samarbejde med Ungdomsskolen inviteret klubbørn og deres familier til kajak- og supboardsejlads på fjorden ved Vikingepladsen.

Børn og voksne i strandkanten gør klar til vandsjov. Foto: Frederikssund Kommune.Børn og voksne i strandkanten gør klar til vandsjov. 

Der var både højt solskin og højt til himlen, da børn og voksne kunne tage udfordringen op og prøve kræfter med aktiviteterne. De klubber, som havde aftenåbent var rykket på stranden, og de yngste klubbørn kom sammen med en voksen eller hele familien.

Der var både madpakker, tæpper og godt humør, da børnene på skift kunne afprøve sejlads, og nogle voksne begav sig da også ud på et board eller en kajak.

Mange børn på et mega supboard. Foto: Frederikssund Kommune.Som afslutning på aftenen kom Ungdomsskolens mega-supboard på vandet fyldt med glade med børn.

Hvis vejret tillader det vil Fritidsklubberne og Ungdomsskolen gentage succesen for fritidsklubbernes børn mandag den 19. juni kl. 17.30 - 20.00.

Børn øver på supboards på vandet. Foto: Frederikssund Kommune.Børn øver på supboards på vandet.

Fotos: Frederikssund Kommune.