Frederikssund Kommunes logo
12. maj 2023

LAG Fjordlandet har ansat sin koordinator

- Nu kan alle iværksættere, som gerne vil skabe nye jobs, nye samarbejds- og organisationsformer og bæredygtig udvikling i Lejre og Frederikssund kommuner, godt gøre sig klar i starthullerne, fortæller LAG Fjordlandets forperson Trine Krebs.

LAG koordinator Charlotte Schwartzlose starter på jobbet 1. juni, men er allerede i gang med at sætte pæle i jorden for at skabe de bedste betingelser for udvikling af lokale fyrtårne med fokus på lokalforankret håndværk, turisme og naturoplevelser.

- I vores LAG Fjordlandet strategi står det sort på hvidt, at jeg sammen med engagerede borgere, erhverv og foreninger skal trække virksomheder og initiativer frem, som sætter nye bæredygtige standarder for bæredygtig landdistriktsudvikling. Jeg glæder mig helt utroligt meget til at alle iværksætterne med de vilde, skæve og sjove ideer, ringer til mig – og vi har travlt for vores eneste deadline i år bliver 1. september, fortæller Charlotte Schwartzlose.

Charlotte Schwartzlose har en merkantil baggrund. Hun har i mange år været chef for Næstved Storcenter, engageret i turismeudvikling i Næstved og i den seneste del af hendes karriere har hun hjulpet organisationer særligt indenfor oplevelsesindustrien med strategi og fundraising.

Lokale Aktionsgrupper Fjordlandet er et EU-projekt, som har søsterprojekter over hele EU. LAG Fjordlandets bestyrelse skal årligt uddele lidt over 2. mio. kroner til lokal landdistriktsudvikling. Der er mere at læse om LAG Fjordlandet på www.lag-fjordlandet.dk

Vil du vide mere kan du ringe til forperson for LAG Fjordlandet, Trine Krebs, tlf.: 26 71 32 54 eller tage kontakt via mail: info@lagfjordlandet.dk.

LAG Fjordlandets forretningsudvalg og LAG koordinator, fra venstre: Charlotte Schwartzlose LAG koordinator, Trine Krebs, Kyndeløse, forperson, Ulrik Nørregaard, Skibby, næstforperson og Alice Nielsen, Nørre Hyllinge, kasserer. Foto: LAG- Fjordlandet.LAG Fjordlandets forretningsudvalg og LAG koordinator, fra venstre: Charlotte Schwartzlose LAG koordinator, Trine Krebs, Kyndeløse, forperson, Ulrik Nørregaard, Skibby, næstforperson og Alice Nielsen, Nørre Hyllinge, kasserer.

Foto: LAG- Fjordlandet.