Frederikssund Kommunes logo
2. april 2020

Webinarer for erhvervslivet

Erhvervshus Hovedstaden er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden og leverer service, råd og vejledning til virksomheder i disse kommuner. Lige nu er der en række tilbud, hvis din virksomhed er ramt af coronakrisen. 

Webinarer

Erhvervshus Hovedstaden har webinarer om blandt andet webshops, hjælpepakker, salgstyring mm. Herunder er der webinar om ”Hjælpepakker for selvstændige” den 2. april og ”10 fokusområder for din webshops fremtidige succes” den 6. april.

Hjælpen er kun et klik væk

Erhvervshus Hovedstaden anbefaler, at virksomheder også søger hjælp på www.virksomhedsguiden.dk, som har et fint overblik over kompensationsmuligheder for virksomheder, der er ramt af krisen. Derudover har erhvervshuset selv en hotline som du kan finde via dette link til deres hjemmeside.

Lokalt webinar

Torsdag den 2. april kl. 15 afholdes der et lokalt webinar på Lokalavisens facebookside. Her kan du stille spørgsmål til et ekspertpanel vedrørende blandt andet statens hjælpepakker til erhvervslivet.

Mand svejser metalramme med klar blå svejseflamme. Foto: Frederikssund Kommune.Der er mange muligheder for at få hjælp for virksomheder, der er ramt af coronakrisen. Foto: Frederikssund Kommune.