Frederikssund Kommunes logo
14. november 2022

LAG Fjordlandet inviterer til møde og fællesspisning

LAG betyder lokal udvikling i landdistrikter. Det er et EU-program, og den lokale LAG Fjordlandet er en forening, drevet af en 13 personers bestyrelse, som inkluderer både borgere, foreninger, erhvervsliv og politikere fra Lejre og Frederikssund. Bestyrelsen bestemmer retningen for den Lokale Aktionsgruppes arbejde og ikke mindst hvem og hvad, der skal modtage de godt 2 mio.kr., som LAG´en årligt skal dele ud til lokal udvikling i landdistrikterne i Lejre og Frederikssund.

Præsentation af udviklingsstrategi

Bestyrelsen har lavet en udviklingsstrategi for sit arbejde, og den vil foreningen fortælle om og sætte til dialog med alle borgere i Lejre og Frederikssund på et møde den 30. november 2022.

- Vi vil gerne invitere dem, der har lyst til en orientering om LAG Fjordlandet til en fællesspisning på Skuldelev Skole den 30. november kl. 18.00-21.00. Du kan både komme som gæst på aftenen, men det er også muligt at bruge lejligheden til at lære at lave skøn mad med lokale råvarer. Vi har fået en meget dygtig kok til at stå for maden, og alle, der har lyst, kan melde sig til at være med til at lave maden i Skuldelev skoles skolekøkken den 29. november fra kl. 16.00. På aftenen skal vi synge, spise og alle får præsenteret vores Lokale Aktionsgruppes strategi og har mulighed for at komme med input, tanker og spørgsmål. Det er gratis at deltage for borgere i Lejre og Frederikssund, fortæller LAG Fjordlandets forperson Trine Krebs.

Efter LAG-orientering og fællesspisning gør bestyrelsen for LAG Fjordlandet udviklingsstrategien færdig.

Generalforsamling

Alle medlemmer af LAG Fjordlandet inviteres til generalforsamling i Kirke Såby Forsamlingshus den 19. december fra 19.00-21.00, hvor LAG inviterer på lokal gløgg og julesnacks.

- Her skal vi formelt godkende vores udviklingsstrategi, så den kan blive indsendt til myndighederne. I det nye år skal vi i gang med at anspore en masse gode lokale iværksættere til at skrive ansøgninger til LAG Fjordlandet, så vores midler kan bidrage til at gøre Fjordlandet endnu skønnere og attraktivt at bo i, fortæller Trine Krebs.

Tilmelding

Vil du gerne deltage i orienteringsmøde og fællesspisning i LAG Fjordlandet den 30. november, så tilmeld dig på dette link.

Vil du gerne deltage i generalforsamlingen i LAG Fjordlandet den 19. december, så tilmeld dig ved at skrive en mail til info@lag-fjordlandet.dk

Det er gratis at deltage i begge arrangementer – dog kræver det tilmelding

Vil du gerne være frivillig og hjælpe med at lave maden til fællesspisning og hjælpe i køkkenet den 29. november fra kl. 16.00 på Skuldelev Skole, så skriv til info@lag-fjordlandet.dk

Følg med på LAG Fjordlandets hjemmeside.

Kontakt forperson for LAG Fjordlandet, Trine Krebs, tlf.: 26 71 32 54