Frederikssund Kommunes logo
9. november 2022

Juletræerne tændes i Frederikssund

Fredag den 18. november tændes alle juletræerne i Frederikssund by. Det starter med ægte julehygge på Torvet foran Rådhuset og en julegåtur gennem byen med stop ved Vandkunsten.

Frederikssund Erhverv, Sillebroen og Frederikssund Kommune er i år gået sammen om at kickstarte julen for både børn og voksne. Det hele starter klokken 16 på Torvet foran Rådhuset, hvor borgmester Tina Tving Stauning siger nogle ord og en række juletræer bliver tændt. Der vil være julemusik, dans omkring juletræerne og der uddeles røde æbler.

Klokken 16.20 går alle i samlet flok fra Torvet gennem byen til Vandkunsten, hvor der tændes flere juletræer og musikskolen sørger for julemusikken imens. Der er juleboller til børnene.

Klokken 16.40 fortsætter turen gennem byen og videre til torvet foran Sillebroen, hvor juletræet tændes. Julemanden underholder og der er slikposer til børnene.

- Jeg glæder mig meget til denne hyggelige begivenhed i julens tegn. Når vi kommer til denne mørke tid på året, så kan julen med dens lys, hygge og samvær give lidt ekstra varme og glæde. Jeg håber, at rigtig mange vil møde op og deltage, og meget gerne iført nissehuer og godt julehumør, så det bliver en rigtig festlig oplevelse for alle, siger borgmester Tina Tving Stauning.

Sneindhyllet juletræ en aften ved Vandkunsten. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.I 2015 var det et sneindhyllet juletræ, der stod ved Vandkunsten.

Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.