Frederikssund Kommunes logo
20. november 2023

Kom til åbent hus på SOSU H

SOSU H i Frederikssund holder åbent hus for alle interesserede tirsdag den 28. november 2023, og lige inden er der et særligt arrangement for ledige, der er nysgerrige på fremtidsmulighederne med en social- og sundhedsuddannelse.

Overvejer du, om et job som social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper kunne være noget for dig? Har du lyst til at høre mere om, hvad en uddannelse på SOSU H i Frederikssund kan give dig? Så skal du tage et smut forbi åbent hus tirsdag den 28. november 2023 klokken 16 til 18.

Du kan læse mere om uddannelsen, åbent hus og om SOSU H på deres hjemmeside.

Informationsmøde for ledige

Hvis du er ledig og overvejer en social- og sundhedsuddannelse, kan du komme til et informationsmøde for ledige klokken 15 til 16. Her vil du få informationer om, hvordan du bliver optaget på uddannelsen, om elevplads i Frederikssund Kommune, og hvordan du kan blive ansat allerede fra grundforløbet, hvis du opfylder nogle bestemte kriterier. Du får viden om løn, støtte under uddannelsen, hverdagen på skolen, forventninger til dig som elev og meget mere.

Informationsmødet bliver holdt i et samarbejde mellem SOSU H, Jobcentret og Frederikssund Kommunes uddannelseskonsulenter på social- og sundhedsområdet. Det er en særlig indsats for at vise ledige borgere de muligheder, der er inden for social- og sundhedsområdet, hvor der i stigende grad mangler faglærte medarbejdere.

Er du ledig, er du meget velkommen den 28. november klokken 15 på SOSU H Frederikssund, Odinsvej 6 i Frederikssund. Du kan også ringe til uddannelsesambassadør Annette Schandorph på telefon 23 48 70 40, hvis du vil vide mere om informationsmødet.

Fire ansat efter sidste åbent hus

Da der var åbent hus på SOSU H Frederikssund i september i år, var der mange fremmødte, der gerne ville høre om uddannelsen. Især fire af de fremmødte fik en god snak med både skolens uddannelsesvejledere og uddannelseskonsulenterne fra Frederikssund Kommune, og alle fire søgte efterfølgende om optagelse på SOSU H og elevplads i kommunen, hvor de nu er ansat som SOSU-elever.