Frederikssund Kommunes logo
9. november 2023

Fortæl os om dit møde med kommunen

Byrådet har nedsat et udvalg – Det gode borgerforløb – der skal arbejde med dialogen og samarbejdet mellem kommunen og borgere, erhvervsliv og foreninger. Udvalget ønsker at få en forståelse af det, der fungerer godt i dag og det, der udfordrer og giver problemer i mødet mellem Frederikssund Kommune og kommunens borgere, foreninger og virksomheder.

Besvar nogle få spørgsmål

Derfor opfordres borgere, foreninger og virksomheder til at besvare nogle få spørgsmål om deres seneste møde med kommunen. Det kan være et brev, du har modtaget, et telefonopkald til kommunen, et fysisk møde på Rådhuset eller en selvbetjeningsløsning på kommunens hjemmeside.

Gå til spørgeskemaet.

(Du skal være oprettet som bruger med navn og email på vi.skaber.frederikssund.dk for at deltage i undersøgelsen. Når du besvarer spørgeundersøgelsen er du anonym, det vil sige, at dit navn og email ikke bliver koblet til dine svar.)

Skal indgå i det videre arbejde

Undersøgelsens resultater vil være springbræt for det det videre arbejde i udvalget med at forbedre mødet og samarbejdet mellem Frederikssund Kommune og kommunens borgere, foreninger og virksomheder.

Læs mere om projektudvalget Det gode borgerforløb.