Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

27. januar 2021Testcenter øger åbningstiden

Region Hovedstadens testcenter på Lundevej 11 i Frederikssund øger nu åbningstiden fra 6 til 12 timer fire dage om ugen. Der skal stadig bestilles tid til test, inden man møder frem.
Testcenteret på Lundevej 11 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

30. december 2020Må 2021 bringe alt godt

Læs borgmester John Schmidt Andersens nytårshilsen til borgerne i Frederikssund Kommune.
Borgmester John Schmidt Andersen. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

27. december 2020Børn i tragisk sag får støtte

I de seneste måneder har der været skrevet meget i medierne om en ulykkelig sag fra Frederikssund, hvor en 43 årig kvinde er forsvundet. Børnene i sagen får den støtte, som det er muligt for kommunen at give.

23. december 2020Akutklinik i Frederikssund lukker delvist

På grund af coronasituationen vil Akutklinikken i Frederikssund midlertidigt og fra den 24. december ikke behandle patienter med akut medicinsk behov, men udelukkende behandle småskader.
Hovedindgangen til Nordsjællands Hospital - Frederikssund. Foto: Region Hovedstaden.

18. december 2020Fortsat øget smittespredning

I Frederikssund er der de seneste syv dage konstateret 177 nye smittede med Covid-19. En mobil testenhed i Frederikssund bemandet af medarbejdere fra kommunen tilbyder coronatest frem til og med den 22. december.
En covid-test håndteres i den nye mobile testenhed. Foto: Frederikssund Kommune.

18. december 2020Ny aftale om arbejdstid på plads

Frederikssund Kommune og Frederikssund Lærerkreds har netop underskrevet en opdateret aftale om arbejdstid for lærere, børnehaveklasseledere og logopæder.
Aftalen underskrives af centerchef for Børn og Skole, Paw Holtze Nielsen (tv.( og Kredsformand i Frederikssund Lærerkreds, Jesper van Vliet Tews. Foto: Frederikssund Kommune.

14. december 2020Vinge Station er åbnet

Fra mandag den 14. december 2020 kan passagerer nu stå af og på toget på Vinge Station. Med den nye buslinje 319 fra Hornsherred er Vinge nu nærmeste station for et stort opland.
Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.