Frederikssund Kommunes logo

Nyhedarkiv for 2020

12. februar 2024Kom til uddeling af arkitekturpris 2024

Frederikssund Kommune har udpeget vinderen af arkitekturpris 2024. Det bliver markeret med en prisoverrækkelse torsdag den 22. februar. Alle er velkomne.
Frederikssund Rådhus hovedindgang. Foto: Frederikssund Kommune.

9. februar 2024Løsning vedtaget for fortsat byudvikling i Vinge

På det seneste møde besluttede Byrådet i Frederikssund Kommune, at det rørlagte vandløb Marbækrenden skal gøres større, så det kan afvande både en del af den vestlige side af Vinge samt en kommende motorvej. Dermed er vejen banet for at fortsætte byudviklingen også i denne del af Vinge.
Byggepladsen ved Vinge Station set i retning mod vest. Foto: Frederikssund Kommune.

6. februar 2024Kulturministeren besøgte Willumsen og Tolleruphøj

Mandag den 5. februar besøgte kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) Frederikssund. Her blev han modtaget af blandt andre borgmester Tina Tving Stauning (A) og fik lejlighed til at se Willumsens Museum samt omsorgscenteret Tolleruphøj.
Kulturminister Jakob Engel-Schmidt hilser på borgmester Tina Tving Stauning (th.) og centerleder på Tolleruphøj, Signe Welcher Nielsen. Foto: Frederikssund Kommune.

29. januar 2024Skolepatruljer forkælet med tur i biffen

Skolepatruljer har eksisteret i Danmark og gjort skolevejen mere sikker i 75 år. Hvert år i uge 5 bliver de mange skolepatruljeelever takket og forkælet lidt for deres vigtige indsats i trafikken. I år kom de en tur i biffen.
Skolepatruljeelever på vej ind på Parkteatret i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

26. januar 2024En sund start på livet

Børns sundhed og trivsel er vigtig for at sikre det gode børneliv. Projektet Børneliv i sund balance har fokus på, hvordan kommuner, lokalsamfund og familier sammen kan skabe det gode børneliv.
Børn i Børnehuset Troldhøj er med i køkkenet og lave sund og lækker mad. Foto: Frederikssund Kommune.

24. januar 2024Krisestab iværksætter lavt beredskab

DMI har hen over natten til onsdag opjusteret prognosen for forhøjet vandstand i Isefjord og den nordlige del af Roskilde Fjord. Derfor iværksættes lavt beredskab.
_KJP2084 - Beredskabet lægger watertube ud i Jægerspris ved Kignæshallen. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

23. januar 2024Varsel om forhøjet vandstand

DMI varsler forhøjet vandstand i den nordlige del af Roskilde Fjord og i Isefjord torsdag morgen og formiddag. Kommunens krisestab følger situationen.
Watertubes ligger klar ved Kignæshallen. Foto: Kenneth Jensen.