Frederikssund Kommunes logo
19. juni 2024

Det kan du lave i sommerferien

Sommerferien står for døren, og der er masser af muligheder for at finde aktiviteter for hele familien. Nedenfor har vi samlet et udvalg af gode muligheder for at bruge sommeren aktivt.

Oplev Frederikssund

På siden Oplev Frederikssund har vi samlet en lang række begivenheder, event og aktiviteter. Du kan bl.a. finde vikingehåndværk på Vikingebopladsen på Kalvøen, komme på kursus i stagefight, deltage i kunst camp på Willumsens Museum mm.

Fritidsklubberne

Frederikssund Kommunes fritidsklubber tilbyder også en række aktiviteter herunder tur til Sommerland Sjælland, sheltertur, fossiljagt i Faxe Kalkbrud mm. Læs mere om arrangementerne og meld dig til på oversigten over arrangementer.

Willumsens Museum

På hver åbningsdag i hele skoleferien kan du låne en gratis kunstkuffert smækfyldt med sjove, kunstneriske opgaver i billetsalget, gå på jagt efter Willumsens farver i museets lydfortælling, hygge ved kreabordet i caféen eller nyde en tur i museets have. Læs mere på Museets hjemmeside.

Husk, at Willumsens Museum lukker den 28/7 for en større ombygning. Museet ventes at åbne igen i fjerde kvartal 2025.

Frederikssund Museum Færgegården

Du kan bruge alle dine sanser til at gå på opdagelse i naturen både til lands og til vands i sommerferien. I museumshaven kan man gå på jagt efter naturens magi og den ”sorte bogs” magiske trylleremse. Derudover skal fjordens dyr både røres, lugtes og smages. Læs mere på Færgegårdens hjemmeside.

Visit Fjordlandet

Frederikssund Kommune er en del af turismesamarbejdet Visit Fjordlandet, som omfatter Frederikssund, Roskilde og Lejre Kommuner. På Visit Fjordlandets hjemmeside kan du finde en guide til aktiviteter, spisning og overnatning i området.

Rejsestalden

Rejsestalden er et kulturhus beliggende i Jægerspris. Her er der hen over sommeren udstilling af kunst samt koncert. Find begivenhederne i Rejsestaldens kalender.

Rigtig god fornøjelse i sommerferien!

Børn spiller beachvolley på en strand. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.Børn spiller beachvolley på en strand.

Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.