Frederikssund Kommunes logo
26. januar 2021

Omstillingspulje til erhvervslivet

Erhvervshus Hovedstaden – som er ejet af kommunerne i Region Hovedstaden – er tovholder på en ny national pulje, der kan søges af virksomheder, som har behov for at omstille forretningen som følge af Covid-19.

100 mio. kr. til løft af turisme og oplevelsesbranchen

Puljen er på 100 mio. kr. og har særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller. Tilskud fra puljen skal bl.a. kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.

Puljen åbner for ansøgninger fra fredag den 29. januar til den 19. februar 2021.

Der bliver holdt et webinar den 28. januar kl. 9-10, hvor man kan blive klogere på ansøgningsprocessen, kriterierne mv.

Erhvervshus Hovedstaden er tovholder

Omstillingspuljen er finansieret af regeringen og en række af Folketingets partier, og Erhvervshus Hovedstaden er udpeget som operatør på indsatsen. Erhvervshuset samarbejder med resten af landets Erhvervshuse, deres filialer og turismeaktørerne MeetDenmark, Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Storbyturisme/Wonderful Copenhagen.

Tjenere serverer mad på en restaurant. Foto: Erhvervshus Hovestaden.Tjenere serverer mad på en restaurant. Foto: Erhvervshus Hovestaden.