Frederikssund Kommunes logo
23. september 2022

Den direkte dialog med erhvervslivet

Frederikssund Kommune har en alsidig erhvervsgeografi med både store industrier samt små og mellemstore virksomheder inden for en bred pallette af brancher. For at danne de bedste rammevilkår kræver det dialog med erhvervslivet. Derfor har borgmester Tina Tving Stauning sammen med direktionen i 2022 allerede foretaget en del virksomhedsbesøg og har flere i vente. En af virksomhederne, som har mødtes med borgmesteren, er Usafe – en konsulentvirksomhed i Skibby, der beskæftiger sig med arbejdstilsyn, arbejdsmiljøgodkendelser, risikovurderinger med mere for blandt andet bygge- og anlægsbranchen.

- I Frederikssund Kommune er vi stolte af vores virksomheder. Hver og én er en vigtig spiller for at vi lykkes som samfund. At have virksomheder som Usafe i vores kommune giver et billede af den uvurderlige mængde af kompetencer, der er tilstede i vores erhvervsliv, fortæller borgmester Tina Tving Stauning.

Under besøget var der gode drøftelser om krav til arbejdsmiljø, proces for byggeprojekter og udbud i kommunen samt tilbud inde hos Erhvervshus Hovedstaden. Her forlød det sig også, at Usafe er blevet godkendt til at lave de lovpligtige arbejdsmiljøuddannelser, hvilket er til stor glæde for virksomheden.

- Vi havde et rigtig godt møde, hvor vi fik vendt og drejet mange forskellige aspekter inden for arbejdsmiljø, kommunens udbudsproces og kommunens krav som bygherrer. Det var en fornøjelse at møde borgmesteren og have en direkte dialog om stort og småt inden for min branche, som berører rigtig mange arbejdspladser, siger Joan Bernholm, der er direktør i Usafe.

Der er flere besøg planlagt og borgmesteren ser frem til de gode drøftelser, som giver et solidt indblik i virksomhedernes hverdag:

- Den direkte dialog er vigtig. Det er gennem den, at vi kommer helt ind til benet og mærker efter, hvor vi skal gøre en ekstra indsats og prioritere således, at vi sammen udnytter det store potentiale vi har i Frederikssund Kommune, afslutter borgmester Tina Tving Stauning.

Borgmester Tina Tving Stauning (th) og direktør i Usafe, Joan Bernholm (tv). Foto: Frederikssund Kommune.Borgmester Tina Tving Stauning (th) og direktør i Usafe, Joan Bernholm (tv).

Foto: Frederikssund Kommune.