Frederikssund Kommunes logo
26. april 2024

Kom til strategimøde om udvikling af turismen

I 2021 fik Destination Fjordlandet udarbejdet deres første turismestrategi, der har dannet grundlag for destinationsselskabets arbejde. Nu er tiden inde til at skue frem mod 2030 og klarlægge, hvad der skaber værdi for borgere, turister og lokalsamfund i Fjordlandet fremadrettet.

Turismeudvikling skal løftes i fællesskab, da det skaber sammenhæng, stærke samarbejder og tungere vidensdeling. Destination Fjordlandet har derfor brug for input og dine erfaringer i arbejdet med at få opdateret strategien.

Kulhuse Havn. Foto: VisitFjordlandetKulhuse Havn.

Hvor afholdes mødet?

Tid og sted for mødet er den 29. maj kl. 9-11 på Restaurant Toldboden, Færgevej 1A, 3600 Frederikssund.

Hvis du ikke kan deltage på ovennævnte tidspunkt, er du også mere end velkomne til at deltage på nogle af de andre møder hen over maj og juni. Møderne er ikke begrænsede til den kommune, hvori du har bopæl eller virksomheds-/foreningsadresse. Af andre møder kan nævnes:

Den 6. maj kl. 9-11 på Fasaneriet, Skottehusvej 12, 4320 Lejre

Den 13. juni kl. 9-11 på Herslev Bryghus, Kattingevej 16, 4000 Roskilde

Hvem kan deltage og hvordan tilmelder jeg mig?

Konceptet er ganske enkelt: Alle med interesse for turismeudvikling i Fjordlandet er inviteret til at bidrage - borgere såvel som virksomheder, foreninger, sommerhusejere etc. Alle er velkomne. Der er ikke tilmeldingspligt, så du kan blot møde op til en god snak om den fremtidige turismeudvikling i netop dit område.

Vi glæder os til at se dig.

Visit Fjordlandet logo

Foto og grafik: VisitFjordlandet.