Frederikssund Kommunes logo
3. november 2021

Oplæg om idrætstalentudvikling

Kom til et spændende oplæg om talentudvikling inden for idræt. Der vil være fire spændende oplæg af dygtige talentudviklere fra fire forskellige idrætsklubber. Oplægget er især til dig, der arbejder med talenter i idrætsklubber.

Hvis din klub allerede arbejder målrettet med talentudvikling eller overvejer at gå i gang med et mere struktureret talentarbejde, så er denne aften relevant for jer. 

Oplægsholderne kommer med nogle meget interessante historier der vil overraske på flere områder. De vil udfordre den klassiske og traditionelle tænkning af hvordan man skaber stærke talentmiljøer og hvad det kræver af en forening. Oplæggene har fokus på at man uanset idræt kan drage erfaringerne medover i sin egen idræt. Så kom og bliv inspireret af nogen af de bedste.

Oplægget finder sted den 22. november klokken 18 til 21 i mødelokalet Sælen i Slangerup Idræts- og Kulturcenter.

Tilmelding er nødvendigt og skal ske til kulturogfritid@frederikssund.dk

Programmet for aftenen er:

Klokken 18:00 Velkomst af Idrættens Talentråd

Klokken 18:15 Oplæg af 30 minutters varighed

  • Snekkersten Skotterup Sejlklub: Michael Melbye er cheftræner/sportschef/klubkoordinator for ungdomssejlerne. Michael har skabt et stærkt talentmiljø i en klub der ikke tidligere havde nogen former for talentsatsning.
  • Roskilde Håndbold: Lisbeth Klarskov har været med til at bygge Roskilde Håndbolds talentarbejde op og skabe sammenhæng imellem seniorholdene og ungdomsrækkerne.

Klokken 19:15 Pause – sandwich/vand til alle deltagere.

Klokken 19:30: To oplæg af 30 minutters varighed

  • A6 Slangerup Svømmeklub: Kim Dietrichsen er til daglig cheftræner for talentsvømmerne i A6 Startfællesskabet. Udover Kim har arbejdet i mange år med landets bedste svømmere, er Kim også sportspsykolog og har nogle interessante perspektiver på unge talenters rejse fra bredde til elite. Kim var med til at starte en vision om at etablere et af landets stærkeste talentmiljøer indenfor svømning – hør hvordan det lykkes.
  • Solrød Strand Badminton: Solrød Strand Badminton er et af landets stærkeste talentmiljøer indenfor badminton og det kan i høj grad tilskrives klubbens tidligere sportschef og nuværende cheftræner Preben Nørgaard. Preben Nørgaard er bredt anerkendt i badmintonsporten for sit arbejde med at udvikle talentfulde badmintonspillere.

Klokken 20:30 Panel og Plenum debat

  • Sammen med panelet af oplægsholdere og deltagere i salen forsøger vi at koge fem praksisnære handlinger og værdier ud af aftenens oplæg som enhver anden forening kan tage med hjem og implementere i sit talent og foreningsarbejde.

Klokken 21:00 Tak for i aften.