Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

10. august 2022Indvielse af padelbaner i Skibby

Skibby Idrætsklub indviede tirsdag aften to nye padelbaner placeret tæt ved Skibby Hallen. Banerne er etableret med tilskud fra Frederikssund Kommunes facilitetspulje.
Formanden for Skibby Idrætsklub, Lars Brasholt (tv.) klipper den røde snor over sammen med borgmester Tina Tving Stauning (A) og formanden for Unge, fritid og idræt, Niels Martin Viuff (C). Foto: Frederikssund Kommune.

10. august 2022Store forandringer på vej til Willumsens Museum

Med donationer på samlet 36,5 millioner kroner fra fire fonde og en finansiering fra Byrådet på 41,2 millioner kroner står Willumsens Museum over for store forandringer. En større opgradering står nu for døren og den vil være med til at fremtidssikre museet samt J.F. Willumsens mange malerier og genstande, som er opbevaret på Willumsens Museum.
Det nuværende indgangsparti bliver lukket af og området bliver gjort til udendørsservering for den nye café. Foto: Frederikssund Kommune.

8. august 2022Sommerfugle i maven første skoledag

Mandag den 8. august har mange børn nok haft flere sommerfugle i maven end på en sædvanlig mandag. For denne dag begynder i alt 320 nye elever i 0. klasse i skolerne i Frederikssund Kommune.
De nye elever blev modtaget med flag og sang af skolens øvrige elever. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. august 2022Kom med dine ideer til Budget 2023

Byrådet opfordrer alle interesserede til at komme med idéer til, hvordan de kommunale kroner skal fordeles i årene 2023-2026, før der sendes et budgetforslag i høring.
Sparegris. Foto: Pexels.com

4. august 2022Pas på de nye trafikanter

Mandag den 8. august begynder 320 nye elever i 0. klasse i Frederikssund Kommune. Kampagnen ’Børn på vej’, skal minde de travle morgentrafikanter om at vise ekstra hensyn til de mange nye trafikanter ved skolerne.
Skolebørn går ad fortovet. I forgrunden en kampagneplakat for "Børn på vej". Foto: Rådet for Sikker Trafik.

1. august 2022Program for Kulturhavn 2022 på plads

Fra den 18. – 21. august bliver der liv og glade dage på havnen i Frederikssund. Fra en flydescene spiller navne som Loveshop og Alberte Winding op, og du kan deltage i en lang række aktiviteter. Se hele programmet her.
Alberte Winding og Andreas Fuglebæk