Frederikssund Kommunes logo
9. oktober 2023

Medlemmer fundet til nyt udvalg - “Det gode borgerforløb”

Projektudvalget ”Det gode borgerforløb” skal undersøge mødet mellem Frederikssund Kommune, borgere, erhvervsliv, foreninger og organisationer. Opgaven er, at stille skarpt på hvor kommunen kan løfte opgaven bedre end den gør i dag.

Udvalget er sammensat af tre byrådsmedlemmer, fire borgere, en repræsentant fra erhvervslivet, en repræsentant fra foreningslivet, to medarbejdere fra administrationen og Borgerrådgiveren.

De 12 medlemmer af projektudvalget Det gode borgerforløb er:

  • Formand Rasmus Petersen, byrådsmedlem (Ø)
  • Charlotte Drue, byrådsmedlem (SocialLiberale)
  • Susanne Bettina Jørgensen, byrådsmedlem (A)
  • Anja Richter, borger
  • Kim Kragh, borger
  • Karina Lange Bech, borger
  • Niels Offersen, borger
  • Alice Linning, næstformand i Folkeoplysningsudvalget, repræsentant for foreningslivet
  • Jakob Buus Møller Andersen, direktør for Bautahøj Konferencecenter, repræsentant for erhvervslivet
  • Anne-Karina Stendevad Lindstad, Borgerrådgiver
  • Mikkel Bak Eliassen, myndighedsrådgiver, Center for Familie og Rådgivning
  • Rasmus Bo Rasmussen, byggesagsbehandler, Center for By og Landskab

De 12 medlemmer skal over de næste 12 måneder blive klogere på - og komme med forslag til, hvordan man kan styrke mødet og dialogen mellem kommune, borgere, foreninger og erhvervsliv.

Vigtig udvikling

Borgmester Tina Tving Stauning (A) glæder sig over, at der nu er sat navne på medlemmerne af projektudvalget Det gode borgerforløb:

- Udvælgelsen af de 12 udvalgsmedlemmer er startskuddet for en vigtig udvikling af vores kommune. Jeg glæder mig til at følge udvalgets arbejde og til at blive præsenteret for deres anbefalinger til, hvordan vi kan styrke samarbejdet mellem kommune, borgere, foreninger og erhvervsliv.

Formand for udvalget Rasmus Petersen (Ø) glæder sig også til at arbejdet går i gang den 31. oktober.

-Byrådet har nedsat Det gode borgerforløb, fordi vi godt ved, at det langt fra er alle, der er i kontakt med kommunen, der har en positiv oplevelse. Det er vigtigt, at vi går åbent og kritisk til værks og tør se på de steder, vi ikke gør det godt nok, for vi skal lære af vores fejl. Samtidig skal vi også se på de områder, hvor vi gør det godt og lære af vores succeser.

Rasmus Petersen glæder sig over den store interesse fra borgere om at indgå i udvalget.

- Det har været vigtigt for os, at der er diversitet blandt de udvalgte borgere, så vi får så mange aspekter med som muligt. Der har desværre ikke været plads til alle ansøgere, men jeg håber, at mange borgere vil komme og give deres besyv med, når udvalget inviterer til workshop i løbet af foråret 2024.

Følg med i udvalgets arbejde

Som borger i Frederikssund Kommune har du også mulighed for at registrere dig på kommunens borgerinddragelsesportal Vi.skaber.frederikssund.dk. Her vil du fra 1. november 2023 løbende få viden om status på udvalgets arbejde og aktivt kunne bidrage med erfaringer og løsningsforslag.

Du kan læse mere om udvalget på vores hjemmeside.