Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

1. juli 2022Masser af musik på Kulturhavn 2022

I dagene 18. – 21. august bliver der, på havneområdet i Frederikssund, holdt musikfestival med navne som blandt andre Loveshop og Alberte. Musikken vil lyde fra en flydescene i havnen, og der vil også være masser af aktiviteter og mulighed for at stille sulten på et madmarked på havnen.
Hænder holder en trompet.

1. juli 2022Kommunale repræsentanter valgt til LAG Fjordlandet

Der var højt humør og spændende drøftelser på tværs af bordene, da knap 50 deltagere mødte op til den stiftende generalforsamling på Karleby Forsamlingshus ved Kirke Hyllinge tirsdag den 21. juni. Deltagerne var borgere, foreningsfolk, erhvervsliv og politikere fra både Lejre og Frederikssund Kommuner.
Deltagere samlet til generalforsamling i LAG-fjordlandet. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Vejarbejde på Møllevej i Jægerspris

I forbindelse med byggemodning og boligbyggeri ved Møllevej i Jægerspris (Elmehøj) skal der etableres en ny venstresvingbane ved indkørslen til det nye boligområde. Vejarbejdet vil foregå i løbet af skolernes sommerferie.
Forberedelser til vejarbejde på Møllevej i Jægerspris. Foto: Frederikssund Kommune.

1. juli 2022Frederikssund Bibliotekerne får millionbevilling

Frederikssund Bibliotekerne har søgt ”Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre” og fået mere end en million kroner i tilskud til tre udviklingsprojekter.
Hylder med bøger på et bibliotek. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

1. juli 2022Ekstraordinær skydning i Jægerspris

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har meddelt Frederikssund Kommunes Miljøteam, at der er opstået behov for brug af Jægerspris Skydeterræn og Jægerprislejrens skydebaner i uge 28. Læs her, hvornår du kan forvente støj i området.
Kampvogn under øvelse på Jægerspris skydeterræn. Foto: Kim Vibe Michelsen.

30. juni 2022Kom til møde om tiny houses i Vinge

Et område med tiny houses er på vej i Vinge. Lokalplanen for området er i høring, og den 15. august inviterer Frederikssund Kommune interesserede til møde om projektet.
Illustration af område med tiny houses. Grafik: Frederikssund Kommune.

30. juni 2022Maritimt center skal være for alle borgere

Visionerne for et nyt Maritimt Center er ved at være på plads. Det maritime center skal være en åben havn for alle, sammenhængende med byen, moderne og bæredygtig og med nytænkende maritime faciliteter.
Marbæk Lystbådehavn med både liggende i fjorden. Foto. Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

29. juni 2022Mail fra kommunen er ikke phishing

Får du en mail fra Frederikssund Kommune, hvor du bliver bedt om at logge på en portal, er det helt normalt. Læs her, hvordan du sikrer dig, at det ikke er et forsøg på phishing.
Billede af en email afsendt fra Frederikssund Kommune.

29. juni 2022Cykelparkering ved Vinge Station er færdig

Ved Vinge Station, både nord og syd for stationen, er Frederikssund Kommune blevet færdig med etablering af 171 cykelparkeringspladser. Alle pladser er overdækkede.
Ny overdækket cykelparkering  ved Vinge Station. Foto: Frederikssund Kommune.

27. juni 2022Plan for parcelhuse i Vinge i høring

Et forslag til ny lokalplan giver mulighed for opførelse af 45 parcelhuse og op til 20 tiny-houses i den sydlige del af Vinge. Planen er nu i høring i otte uger.
Skitse over bebyggelsesplan for parcelhuse og tiny houses. Grafik: Frederikssund Kommune.