Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

2. september 2022Alle Børn Cykler. Gør dine børn også?

Frederikssund Kommune vil gerne have så mange børn som muligt til at cykle til skole. Derfor er vi med i Cyklistforbundets kampagne Alle Børn Cykler, og i år er der også lokale præmier på højkant til dem, der har flest cykeldage.
Drenge på cykel. Foto: Cyklistforbundet, Jens Hasse.

1. september 2022Byrådet godkender projekt til Kultur- og Havnebadet

På byrådsmødet onsdag den 31. august blev projektmaterialet fra entreprenør Per Aarsleff A/S til Kultur- og Havnebadet godkendt af Byrådet. Dermed kan den videre projektering og byggesagsbehandling begynde.
Skitse af Kultur og Havnebadet.

29. august 2022Kom til workshop om kystbeskyttelse

Lørdag den 10. september inviterer Frederikssund Kommune til workshop om kystbeskyttelse af Frederikssund midtby. Her samler vi alle gode ideer til det videre arbejde med kystsikring.
Illustration af borgere, der deltager i workshop, Frederikssund Kommune.

28. august 2022Prisfest i foreningslivet

Slangerup Idræts- og Kulturcenter dannede søndag den 28. august rammen om prisfesten for idrætten og foreningslivet. Som noget nyt kunne man i år – foruden at overvære prisuddelingen – prøve kræfter med en række forskellige sportsgrene.
Erik Ejegod gruppe, det danske spejderkorps modtog årets Fritidspris. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2022National flagdag markeres 5. september

Mandag den 5. september markerer Frederikssund Kommune den nationale flagdag for Danmarks udsendte. Markeringen foregår på Torvet i Frederikssund kl. 8.00.
Dannebrog vajer i vinden på Torvet i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

26. august 2022Masser af fritidstilbud i Aktiv Fritid

Hæftet Aktiv Fritid er udkommet og giver et overblik over mange af de fritidstilbud, der er at finde i Frederikssund Kommune – det gælder alt fra klatring og håndbold til sang, kunst, spejder og meget mere.
Børn spiller beachvolley. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

25. august 2022Ny veterancafé indvies på flagdag

Mandag den 5. september flages der for Danmarks udsendte kl. 8.00 på Torvet 2 i Frederikssund, og senere samme dag slås dørene op til en ny café for veteraner i Jægerspris.
Æresgarden trak op ved flagdagen i 2021. Foto: Frederikssund Kommune.