Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

8. april 2020Del din lokale Coronafortælling

Vores lokale museum, ROMU, indsamler fortællinger og genstande om livet under coronakrisen i Roskilde, Lejre og Frederikssund. Alle kan bidrage med deres historie.
Flaske med håndsprit på skrivebord. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

7. april 2020Landmænd kan få frø til faunastriber

Frederikssund Kommune er med i et projekt om etablering af bælter af beplantning på landbrugsarealer – faunastriber. Derfor kan landmænd i kommunen nu søge om at få frø til såning.
Billedcollage med en række forskellige planter herunder, Cikorie, Kornblomst og Røllike. Foto: Nordsjællands Landboforening.

7. april 2020Dagtilbud genåbnes

Som følge af statsministerens udmelding planlægger vi at alle dagtilbud åbner til deres normale åbningstid fra onsdag den 15. april 2020. Forinden beder vi forældrene o mat hjælpe med at skabe overblik over pasningsbehovet.

7. april 2020Hygiejnesygeplejersken har travlt

Hygiejne er blevet noget, vi alle sammen taler om under coronakrisen. I Frederikssund Kommune er der arbejdet med hygiejne i mange år takket være kommunens hygiejnesygeplejerske.
Anita Schlippe Rasmussen viser en flaske håndsprit mens hun forklarer kursusdeltagere om korrekt brug. Foto: Kenneth Jensen.

6. april 2020Smittede borgere flyttes til Tolleruphøj

Søndag den 5. april flyttede fem coronasmittede borgere fra omsorgscenteret Pedershave til de midlertidige pladser på Tolleruphøj i Frederikssund for at mindske smitterisikoen på Pedershave.
Dispenser til håndsprit og skilt på dør, der opfordrer til afspritning af hænder. Foto: Kenneth Jensen.

6. april 2020Puljer til fritidslivet

Også kultur- og fritidslivet er presset i den aktuelle situation med Covid-19. Vi har derfor samlet et overblik over en række støttemuligheder.
Tre drenge med en fodbold på DOMEN som Nordea Fonden sponsorerede i foråret 2016. Foto Kenneth Jensen.

6. april 2020Hvordan påvirker coronakrisen din virksomhed?

Frederikssund Erhverv undersøger i øjeblikket, hvordan det lokale erhvervsliv er påvirket af coronakrisen. Deltag i spørgeskemaundersøgelsen og hjælp os med at få overblik.
Mand svejser jernramme med klar blå svejseflamme. Foto: Frederikssund Kommune.

6. april 2020S-toget holder stille i påsken

På grund af arbejdet med Vinge Station er der ingen S-togsdrift mellem Frederikssund og Ølstykke fra den 9. – 14. april.
S-tog holder stille ved perronen på Frederikssund Station. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Brug for flere sundhedsfaglige borgere

På to uger har 87 borgere meldt sig frivilligt til at hjælpe med opgaver inden for sundhed og omsorg. Nogle er allerede blevet ansat i midlertidige stillinger, men Frederikssund Kommune kan godt bruge flere med sundhedsfaglig baggrund.
Sundhedsfaglig medarbejder iført værnemidler som maske, forklæde og handsker. Foto: Kenneth Jensen.

2. april 2020Pas på IT-kriminelle

IT-kriminelle forsøger at udnytte coronakrisen til at snyde sig til personlige oplysninger. Her får du fem gode råd til, hvordan du undgår at gå i fælden.
Fingre på et tastatur. Foto: Kenneth Jensen.