Frederikssund Kommunes logo
26. marts 2021

Vingebyggeri endeligt godkendt

Boligselskabet Rosenvænget med Domea som forretningsfører skal opføre 198 almene boliger i Vinge. Boliger bliver placeret syd for Vinge Station på nogle af de mest stationsnære arealer. Frederikssund Byråd godkendte på mødet den 24. marts det såkaldte skema B, og dermed er der givet grønt lys til byggeriet. 

Visualisering af de almene boliger. Visualisering: Mangor og Nagel.Visualisering af de almene boliger.

198 boliger

Byggeriet vil bestå af et 8 etagers og et 10 etagers hus, boliger i 4-6 etager, rækkehuse i to plan samt et parkeringshus. Boligerne bliver opført i tre boliggrupper alle med tilknytning til et centralt og rekreativt område - Æblehaven.

De 198 boliger bliver delt op i to afdelinger i boligselskabet. I alt vil de to afdelinger rumme 63 stk. 2-værelsesboliger, 90 stk. 3-værelsesboliger og 45 stk. 4-værelsesboliger samt et fælleslokale på i alt 284 m2.

Visualisering af placeringen af de almene boliger. Visualisering: Mangor og Nagel.Visualisering af placeringen af de almene boliger. 

Byggestart efter påske

Med Byrådets endelige godkendelse skal der blot en byggetilladelse til, før byggeriet kan sættes i gang. Det ventes, at der vil være byggestart efter påske. Det er endvidere forventningen, at de første beboere i de almene boliger kan flytte ind på deres nye adresse i Vinge i købet af 2022.

Læs mere om boligerne på Domeas hjemmeside, hvor du også kan blive skrevet op til en bolig.

Visualisering af de almene boliger. Visualisering: Mangor og Nagel.

Visualisering af de almene boliger. Visualisering: Mangor og Nagel.

Visualiseringer: Mangor og Nagel.