Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

27. marts 2020Hjælp til erhvervslivet

Borgmesteren lægger nu op til at Økonomiudvalget skal drøfte, hvordan Frederikssund Kommune kan hjælpe erhvervslivet på baggrund af en ny aftale mellem KL og regeringen.
Tømrer i færd med at lægge tag på et hus. Foto: Frederikssund Kommune.

27. marts 2020Bruger du pesticider i haven?

Frederikssund Kommune er med i initiativet Giftfri Haver. Læs om hvad du kan gøre for at undgå brugen af kemiske bekæmpelsesmidler i din have.
Giftfri Haver er et initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening og foreningen Praktisk Økologi. Foto: Danmarks Naturfredningsforening.

27. marts 2020Columbus sejler først efter påske

Færgen Columbus, der sejler mellem Kulhuse og Sølager, lægger normalt fra land den 1. april. I år er sæsonstarten dog udskudt til efter påske.
Færgen Columbus ved udsejlingen fra Kulhuse i solskin. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

27. marts 2020Særligt fokus på børn i udsatte positioner

Langt de fleste børn og unge og deres familier håndterer de vilkår, der er under Coronaepidemien uden større problemer. Men for nogle giver nedlukningen og den ændrede hverdag særlige udfordringer.
Pige holder i hånd med forældre. Foto: Frederikssund Kommune

26. marts 2020Ændrede afgange på busser og lokaltog

Fra mandag den 30. marts laver Movia visse ændringer i køreplanerne for busser og lokaltog. Se hvad det kommer til at betyde i Frederikssund Kommune.
Gul bus holder ved stoppested med døren åben. Foto: Kenneth Jensen.

26. marts 2020Nødpasning udvides

På baggrund af regeringen forlængelse af lukningen af dagtilbud og skoler indfører Frederikssund Kommune nu udvidet nødpasning. Dermed kan man få passet sit barn både om natten og i påskedagene.

25. marts 2020Medarbejdere lægger sig i selen

Borgmester John Schmidt Andersen og kommunaldirektør Torben Kjærgaard sender her en anerkendende hilsen og tak til kommunens ansatte.
Borgmester John Schmidt Andersen (tv) og kommunaldirektør Torben Kjærgaard. Foto: Frederikssund Kommune.

25. marts 2020Hallo! Min kat er død…

Frederikssund Kommunes callcenter arbejder som normalt under coronakrisen. På en almindelig hverdag ringer omkring 3-400 borgerne med spørgsmål om alt fra sygedagpenge til TV-serier.
Helene Garly på arbejde i callcenteret med headset foran sin pc. Foto: Frederikssund Kommune.