Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

22. april 2020Nu kan du låne bogposer to-go

Danmarks biblioteker har været midlertidigt lukket siden midten af marts, og det vil desværre fortsætte frem til den 11. maj 2020. Derfor igangsætter Frederikssund Bibliotekerne nu det nye tiltag "Klik og Hent: Bogposer To-Go"
Bogposer to go.

21. april 2020Ny taskforce skal hjælpe erhvervslivet

En række erhvervsfolk, byrådspolitikere, kommunalt ansatte og to folketingspolitikere har sagt ja til at være med i en ny taskforce. Sammen skal de 20 medlemmer komme med konkrete bud på, hvordan erhvervslivet i Frederikssund Kommune kan undgå de værste følger af coronakrisen.
Tømrer lægger nyt tag på et hus. Foto: Frederikssund Kommune.

17. april 2020Sundhedsplejersker støtter skoler og dagtilbud

Det er en anderledes hverdag, som lærere og pædagoger på skoler og i dagtilbud er vendt tilbage til, efter de i fire uger har været hjemsendt. En hverdag hvor hygiejne og forholdsregler fylder rigtig meget.
Skoleleder Anders Scott Rohde holder skypemøde med sundhedsplejerske Winie Birkkjær. Foto: Frederikssund Kommune.

17. april 2020Stor indsats for coronasmittede

Siden den 31. marts er flere coronasmittede borgere i Frederikssund Kommune blevet samlet på en midlertidig afdeling på Tolleruphøj. Her bliver der passet godt på både de syge og på personalet.
Coronaafdelingen på Omsorgscenter Tolleruphøj set udefra. Foto: Frederikssund Kommune.

15. april 2020Skoler og dagtilbud er åbne

Frederikssund Kommune har den 15. april åbent dagtilbud og skoler for 0. – 5. klasse. På Jægerspris Skole blev genåbningen gjort festlig med morgenmusik fra Frederikssund Musikskole.
Elever fra Musikskolen spiller musik udendørs foran Jægerspris Skole. Foto: Frederikssund Kommune.

11. april 2020Sådan åbner skoler og dagtilbud

Alle forældre modtager direkte brev om åbningen af skoler (0. – 5. klasse) og dagtilbud. Åbningen vil ske den 15. april, og her kan du læse, hvordan det vil foregå.

10. april 2020Gangbro og trapper på Vinge Station

Skærtorsdag blev der monteret både gangbro og trapper på Vinge Station. Dermed er stationen et stort skridt nærmere færdiggørelsen.
Gangbro og trapper på Vinge Station står færdigt efter fire timers intensiv indsats skærtorsdag. Foto: Frederikssund Kommune.