Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

2. april 2020Webinarer for erhvervslivet

Har du en virksomhed og har du brug for hjælp til at håndtere coronakrisen? Så stiller Erhvervshus Hovedstaden blandt andet en række webinarer til rådighed.
Mand svejser metalramme med klar blå svejseflamme. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Manglende gadelys i Slangerup

Arbejdet med at anlægge cykelstier og nyt fortov på Brobæksgade i Slangerup betyder, at der i en måneds tid vil mangle gadelys visse steder i byen.
Ny cykelsti er ved at blive anlagt på Brobæksgade i Slangerup. Kantstenen er sat og der mangler asfalt. Det kommende arbejde vil gå ud over gadebelysningen i april og maj. Foto: Frederikssund Kommune.

2. april 2020Status på sundhedstilbud

For at forebygge spredning af smitte med coronavisrus løses kun absolut nødvendige opgaver på Sundhedsområdet. En række tilbud er derfor lukket ned – mens andre fortsætter med ændringer. Få overblikket her.
Medarbejder med tre borgere liggende på jorden, i gang med genoptræning af knæ. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

1. april 2020Rent vand til møgungerne

Vandforsyningsselskabet Novafos vil med en ny kampagne have private haveejere til at droppe brugen af kemiske bekæmpelsesmidler i haven til gavn for både grundvand og biodiversitet.
To børn står foran parcelhushave. I billedet ses en dunk sprøjtegift og overskriften Rent vand til møgungerne. Grafik: Novafos.

31. marts 2020Vinge Station tager form

Perroner og kørestrøm er nu på plads på Vinge Station, og arbejdet følger Banedanmarks tidsplan.
Hvis man cykler forbi anlægsarbejdet ved Vinge Station, kan man se, at der nu blandt andet er lavet perroner og de søjler, der skal bære trapper og gangbroen hen over banen. Foto: Frederikssund Kommune.

30. marts 2020Genbrugspladser genåbnes

Sundhedsmyndighederne vurderer nu at kommunerne kan genåbne genbrugsstationerne for private. Man skal dog kun besøge genbrugsstationen hvis det er absolut nødvendigt.
Containere og besøgende på Frederikssund Genbrugsplads. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.

30. marts 2020Ny anløbsbro færdig

I efteråret og vinteren er der blevet arbejdet på at totalrenovere Dampskibsbroen ud for Nordkajen i Frederiksund Havn. Arbejdet er nu færdigt og anløbsbroen kan tages i brug.
Den nye anløbsbro i Frederikssund Havn. Foto: Kenneth Jensen.