Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

30. april 2020Ny fritidspolitik vedtaget

Frederikssund Kommunes nye Fritidspolitik er blevet til efter en lang dialogproces med forskellige aktører inden for kultur- og fritidslivet. Onsdag den 29. april blev den så endeligt vedtaget af et enigt Byråd.
Statuen foran Langes Magasin i Frederikssund er brugt som forsideillustration på Fritidspolitikken. Foto: Frederikssund Kommune.

30. april 2020209 nye boliger i Vinge

Boligselskabet Rosenvænget skal bygge 209 almene boliger samt et P-hus i den centrale del af Vinge. Det besluttede et stort flertal i Byrådet på mødet den 29. april 2020.
Visualisering af en del af de kommende nye boliger i Vinge. Visualisering: Rosenvænget/Domea.

30. april 2020Lokalplan for Fællesmagasinet vedtaget

På Byrådets møde den 29. april blev Lokalplan 136 for Fællesmagasinet i Vinge endeligt vedtaget. Dermed kommer Vinge til at huse en væsentlig del af Danmarks vigtigste kulturarv.
Fællesmagasinet i Vinge. Visualisering: Gottlieb Paludan Architects .

29. april 2020Tak for indsatsen

Frederikssund Kommunes Covid19-stab sender her en hilsen og tak for indsatsen til alle kommunens medarbejdere.
Hovedindgangen ved Frederikssund Rådhus. Foto: Frederikssund kommune.

27. april 2020De fleste lokale virksomheder holder sig oven vande, men er bekymrede for fremtiden

En række af kommunens mellemstore og store virksomheder har været godt rustede til at klare sig gennem coronakrisens første tid. De mindre virksomheder samt visse specifikke brancher er noget hårdere ramt. Alle er dog bekymrede over, hvad fremtiden vil bringe, og hvad udviklingen rundt om i verden kommer til at betyde for det lokale erhvervsliv.
Figur 1 viser oversigt over virksomhedernes omsætning. Grafik: Frederikssund Erhverv.

27. april 2020Ingen mini-SFO og mini-klub i år

På grund af situationen med coronavirus har Uddannelsesudvalget og Opvækstudvalget besluttet, at mini-SFO og mini-klub suspenderes i år. I stedet skal børnene blive i deres nuværende institutioner indtil efter sommerferien.
To drenge i et klatrestativ. Foto: Kenneth Jensen.

24. april 2020Kontoret er skiftet ud med legeplads

Normalt sidder han på et kontor på Torvet 2 i Frederikssund og arbejder med store rapporter og undersøgelser. Men for tiden er udviklingskonsulent Morten Holst Nielsens arbejdsplads flyttet til Børnehuset Tumlebo, hvor hverdagen er en helt anden, end han er vant til.
Tre børn og Morten Holst Nielsen arbejder med træ. Foto: Børnehuset Tumlebo

24. april 2020Hede Danmark arbejder i weekenden

Da skoler og dagtilbud bruger dagene udendørs, kan Hede Danmark ikke komme til at vedligeholde arealerne i normal arbejdstid. Derfor tager de nu weekenden i brug.
Arbejdsbil fra Hede Danmark holder under træer. Foto: Frederikssund Kommune.