Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

12. februar 2021Undgå glatte fortove

Det er grundejerens ansvar at sørge for, at fortovet ud for ens grund er ryddet for sne og ikke er glat.
Et pænt ryddet fortov. Foto: Frederikssund Kommune.

9. februar 2021Erhvervslivet på dagsordenen

Frederikssund Kommunes ledelse med borgmesteren i front besøgte forleden virksomheden Roth North Europe i Frederikssund. Med besøget genoptager kommunen en række virksomhedsbesøg, der skal styrke samarbejde og dialog mellem erhvervslivet og kommunen.
Kommunens ledelse besøger Roth North Europe. Fra venstre: Borgmester John Schmidt Andersen, kommunaldirektør Torben Kjærgaard,, centerchef for Job og Rådgivning Amalie Liljetoft Pedersen og adm. dir. i Roth North Europe, Morten Nyvang Voss.

9. februar 2021Hvornår skal jeg vaccineres?

Mange borgere kontakter kommunen, fordi de er farer vild i alle informationerne om vaccination. Få svar på, hvem der bliver vaccineret nu.
Mange vacciner ligger klar i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.

8. februar 2021Fortsat en del smitte i omløb

Selv om smitteniveauet generelt har været faldende siden jul har der været en stigning i smitten i Frederikssund Kommune hen over weekenden. De seneste syv dage er 39 konstateret smittet med Covid-19. Se den seneste coronastatus her.
Forskellige mundbind på et bord. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.

5. februar 20212.450 borgere bliver spurgt til deres sundhed

Rygning, overvægt og ondt i livet. 2.450 borgere i Frederikssund Kommune og 300.000 tilfældigt udvalgte borgere i hele landet bliver fra i dag spurgt om, hvordan de har det. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme.
Person måler sin mave med et målebånd og har en badevægt under armen. Foto: Pixabay.

4. februar 2021Hjælp borgere på +93 år med at blive vaccineret

Alle borgere på 93 år og derover i Frederikssund Kommune, modtager nu vaccinationsbrev fra Statens Seruminstitut i deres e-boks eller med A-post. Hjælp derfor gerne disse borgere med at bestille tid til vaccination, der foregår mandag den 8. og tirsdag den 9. februar.
Tre vacciner i en foliebakke. Foto: Frederikssund Kommune.

3. februar 2021Første unge fra Campus i ungdomsboliger

I oktober besluttede Økonomiudvalget, at Campus Frederikssund skulle have mulighed for at indstille unge til ungdomsboligerne på Birkevænget i Frederikssund. Nu er de første to lejligheder ved at blive lejet ud til unge fra Campus, og samtidig har ungdomsboligerne skiftet navn til Birkekollegiet.
Ungdomsboligerne på Birkevænget. Foto: Frederikssund Kommune.