Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2021

3. februar 2021Cykelsti til Kulhuse er på vej

I foråret begynder arbejdet med anlæggelsen af cykelstien til Kulhuse. I første omgang er det de arkæologiske undersøgelser, der bliver sat i gang. Cykelstien ventes færdig i midten af 2022.
Kortudsnit, der viser en del af Kulhusecykelstien. Grafik: Frederikssund Kommune.

2. februar 2021Nu har alle elever iPad eller PC

I 2019 besluttede Byrådet, at alle elever i 1. – 9. klasse i folkeskolen i Frederikssund Kommune skulle have en digital enhed til skolearbejdet. Med udleveringen af PC’er til de største klasser er beslutningen nu gennemført.
Borgmester John Schmidt Andersen viser en af de computere, der er delt ud til eleverne. Foto: Frederikssund Kommune.

1. februar 2021Nyt bykontor på vej i Vinge

Pavillonen på Deltavej i Vinge er nu fjernet og et nyt bykontor tæt ved stationen er på vej. Det besluttede Byrådet på sit møde onsdag den 27. januar.
Et skilt ved Vinge Station viser, hvor det kommende bykontor skal ligge. Foto: Frederikssund Kommune.

29. januar 2021Undersøgelse af drikkevandet

Novafos har lavet en screening af drikkevandet i blandt andet Frederikssund Kommune. På tre vandværker er der fundet spor af stoffet TFA. Styrelsen for patientsikkerhed vurderer, at koncentrationerne er så små, at der ikke er nogen sundhedsrisiko.

29. januar 2021Godt nyt for færdiggørelse af motorvej

Borgmestrene i Frederikssund, Egedal og Ballerup glæder sig over den nye VVM-undersøgelse for færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen, som Vejdirektoratet netop har offentliggjort. Motorvejen er billigere at anlægge end ventet og giver stor samfundsøkonomisk forrentning.
Slutningen af Frederikssundmotorvejen. Foto fra videoen #halveløsninger

27. januar 2021Testcenter øger åbningstiden

Region Hovedstadens testcenter på Lundevej 11 i Frederikssund øger nu åbningstiden fra 6 til 12 timer fire dage om ugen. Der skal stadig bestilles tid til test, inden man møder frem.
Testcenteret på Lundevej 11 i Frederikssund. Foto: Frederikssund Kommune.

27. januar 2021Fejl vedrørende sygedagpenge

Modtagere af sygedagpenge har ved udgangen af januar måned modtaget en fejlbehæftet udbetalingsspecifikation. Dog vil det korrekte beløb være til rådighed den 28. januar.
Fingre på tastatur. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.