Frederikssund Kommunes logo
22. december 2021

Selvtest udleveres til ikke-vaccinerede skolebørn

Frederikssund Kommune har besluttet, at tilbyde alle ikke-vaccinerede skolebørn i 1. til 10. klasse i kommunen at få udleveret to selvtest til brug i juleferien. Det bliver muligt at hente testsæt på fire af kommunens skoler torsdag den 23. december.

Udleveringen af selvtest til skolebørn skal være med til at opspore smitte med COVID-19 og forhåbentlig bidrage til, at smitten falder, inden børnene vender tilbage til skolerne igen onsdag den 5. januar.

Selvtest bliver udleveret til de børn, der endnu ikke er vaccinerede og ikke har været smittede med COVID-19 inden for det seneste halve år.

Her kan du hente selvtest

Af hensyn til risikoen for smittespredning må der kun møde én person op på skolen pr. familie, og der udleveres kun testsæt til eget barn/egne børn. Den person, der møder op på skolen, skal bære mundbind.

Der kan møde én pårørende op til et af udleveringsstederne. Elever, der er fyldt 15 år, må gerne selv møde op og få udleveret test.

Testene bliver udleveret torsdag den 23. december mellem klokken 10 og 12 på følgende skoler:

  • Trekløverskolen afdeling Falkenborg, Ved Kirken 1, Frederikssund, SFO indgangen
  • Fjordlandsskolen afdeling Skibby, Selsøvej 16, Skibby
  • Jægerspris Skole, Møllevej 90, Jægerspris, SFO indgangen
  • Slangerup Skole afdeling Kingo, Strandstræde 28A, Slangerup

Samme dag mellem klokken 15 og 16.30 udleveres der selvtest på Trekløverskolen afdeling Falkenborg, Ved Kirken 1, Frederikssund.

Der udleveres selvtest til ikke-vaccinerede elever i grundskoler, det vil sige alle kommunens folkeskoler, specialskoler samt elever fra fri- og privatskoler på ovennævnte udleveringssteder.

Det er valgfrit, hvor du vil møde op og hente selvtest.